Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tajemnica_spowiedzi

Która pani mnie ukołysze do snu?

Polecane posty

Gość Francis
u mnie na dzis chyba koniec..... "pierwszy dzien" jest zawsze meczacy.... dziekuje za cieple przyjecie i zycze ...magicznych snow.... do uslyszenia

Gość Francis
dzis nikogo nie ma do kolysania?

Gość Francis
no tak, potrzebujemy tu wiecej przyjaznych i sympatycznych ....do kolysania....jak milal Ci dzionek?

Gość Francis
u mnie rowniez....choc mam strasznie niewygodne krzeslo....czuje ze kregi lamia mi sie w dziwnych miejscach....potrzebuje czegos mieciutkiego.....jakiejs poduszeczki........moze przytulenia....no i nie ma sie co teraz dziwic dlaczego jestem na tym forum....hi hi hi

Powiem po kaferyjnemu: przegralas zycie! ;) Nie, no mi w miare wygodnie jest. W kazdym razie nie poczuje nic poki nie wstane :P

Gość Francis
oby do rana.....jak patrzylam po Waszych wpisach to siedzicie czasami naprawde dlugo

Gość Francis
no a ja musialam zrelaksowac miesnie pod prysznicem....i powkladac kregi na swoje miejsca....musze powiedziec mamie aby zmienila krzesla.....

dobranoc wszystkim dopiero dziś miałam czas tutaj wejść i to na dodatek o takiej porze że wszyscy już idą spać :) szkoda papapap całusy śpijcie słodziutko

:D Rybko, czy będzie ten co powinien kołysać, to się okaże. Wiesz, że bardzo zajęty, ciepłe \"łóżeczko\" na zimowe noce sobie ściele. ;) Calanity, każda pora dobra ... jak się chce. :P

Mała łezka, no faktycznie ,aż się cofnąłem do wczoraj.Więc coż mogę dla Ciebie zrobic.Jakiego zestawu dotyku pragniesz?;) Jane, oj jest i to duża.Można ukołysac jak dziecko do snu, a mozna tak,ze na samym kołysaniu się nie skonczy;)