Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tajemnica_spowiedzi

Która pani mnie ukołysze do snu?

Polecane posty

Gość Tajemnica_spowiedzi
Calamity dajesz, ja będe wtórował;)

...nikt takich nie miał:(....ale teraz to hulaj dusza - ulozenie włosów to łatwizna ;)...o mmmmamo ja to zawsze jak podrosną choc do ramion i nie radzę sobie z ukladaniem podejmuję decyzję o ścięciu a potem je przez tydzień opłakuję:(

Gość Tajemnica_spowiedzi
No cóż jesteś kobietą i potrzebujesz zmiany dla poprawy nastroju;)

Gość Tajemnica_spowiedzi
Montana, tak po prostu , bez trzech zdań?:)Obiecujesz?

ukladanie ich trwalo godzinę: podsuszanie, wcieranie pianki, nakręcanie, suszenie w temp.pokojowej, dosuszanie, zdejmowanie wałków.... o już Cię Montana utuli... aja idę do kąpieli ....:):)..uwielbiam się moczyć...potem trzeba wetrzec balsam na stopy, opalacz na buzię i dekolt i szyję, maść na....nie powiem..., krem też...ech..harówka:o

Gość Tajemnica_spowiedzi
Calamity Trzymam się najwyższego konara, tam obserwuję taniec księżyca, Składana przeze mnie ze snu ofiara, Sprawia,że tarcza wzrok mój zachwyca;)

Gość Tajemnica_spowiedzi
Złota rybka, Ty idziesz spac,czy na balety?:D Hakuna:Każda bezinteresowna pomoc jest wynagradzana po trzykroc;)

Gość Tajemnica_spowiedzi
hakuna, no tak,ale obiecują ,mamią , a ostatecznie i tak idą spac i porzucają:D

jestem:) ekspresowo było, bo ja zawsze robię 3 rzeczy na raz:) a wiecie ja to tak sobie myślę o sobie:taka fajna dziewczyna i ciekawe jakby to było...eee....nie powiem może:o

Tajemnica_spowiedzi;) tak wirtualnie to 😘i mocno tule;) i Wiesz to jest to ;) `przytul.........mnie..pomoz mi przetrwać noc`;)

Jak to \"porzucaja\"... Ktos tu chcial byc ukolysany do snu ;) Myslalam, ze kolysanka zalatwi sprawe i udasz sie w objecia Morfeusza ;)

Gość Tajemnica_spowiedzi
Złota rybka, to mój topik, wszystkie myśli dozwolone hehe Dzięki dziewczyny, wiem, czuje się jak na statku miłości:) Ja podrywacz?Ja tu tylko topik założyłem:D

....albo ten no play boy...Ty spowiedniku powinieneś o tej porze dobierać się do jakiegoś namiętnego i dzikiego dziewczęcia a nie pierdoły tu z nami pisac...:o dobrzemówię dziewczyny?

dobra..ja uważam,z e nie potrzebnie się napalamy na to mięsko... pewnie jakaś urodziwa kobieta siedzi mu właśnie na kolanach, obejmuje czule za szyję i drapie za uszkiem...:P wspomnicie moje słowa.....:o

Hakunko🌻 sory ale TAK jest siedze na kolankach faceta;) i serdecznie smieje sie z necika;)

nie no ja siedzę tylkiem na encyklopedii bo mam za niskie krzesło, więc tym bardziej przezywam brak kolan... ech ta moja intuicja dobranoc kochani...autor spękał albo właśnie działa ech...idę do mojego misia 🖐️

Gość Tajemnica_spowiedzi
jestem,jestaem, momento

Gość Tajemnica_spowiedzi
widzę ,że nie ma tego złego, bo panie,które mnie zarzucały podejrzane aspekty same się demaskują;)

Gość Tajemnica_spowiedzi
Nie chcę,aby to zabrzmiało nieskromnie,ale same widzicie,że znajdzie się jeden normalny facet i zawsze zaczynają się podejrzenia , o co mu może chodzic?:)

Gość Tajemnica_spowiedzi
Nie pozostaje mi nic innego jak życzyc stosunkowo udanej nocy we wszelkich tego znaczenia przejawach.Dobranoc panno Hakuno :D

Gość Tajemnica_spowiedzi
Do zobaczyska w innym wymiarze ;)🖐️

Gość Tajemnica_spowiedzi
No to co ja tu będe siedział sam jak ten....wiadomo kto:)