Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tajemnica_spowiedzi

Która pani mnie ukołysze do snu?

Polecane posty

setuniu 🖐️...w poniedzialek to kazdy jakis taki jest...slaby...Tajemnica myślał nawet, ze mam tzw. szewski poniedziałek... :o:o:o idę po ogórka...

Rybka, no to raczej powinnas sie cieszyc z tego ,że na własny.Czsy sie zmieniają, trzeba brac sprawy w swoje rece;) Poza tym obalilas moj swiatopoglad, bo myslalem ,ze kobiety po zakupach maja odmienny nastroj:) Setunia, wiem,wiem, przyzwyczaiłem się do tego ,że robie za usypiacza;)

ok, czas spać...czas na zabiegi przed snem...chcialam jeszcze popracować, ale juz nie mam siły...no ...:o chyba dziś będzie sex w samotności...

właśnie może coś wymyślę przed snem...:o a jak nie to zacznę przygotowania do roli starej panny: kwiatki juz hoduję, na szydelku umiem robić..potrzebuję kota i przyjaciółki w zblizonym wieku ... pomyślę o tym jutro...;)🖐️buziaczek w pysiaczek

Gość spłoszyłeś...
witam wieczorową porą :)

Gość spłoszyłeś...
Dobry wieczór i ... dobranoc. :) Dokładnie tak jest. :) Gdy Ty Tajemnico się do snu przymierzasz, ja już w czułych objęciach Morfeusza bładzę po zaczarowanych świecie . ;) :D

Tajemnic Spowiedzi ja stanowczo Ciebie lulkam;) zmykaj do lozeczka;) ja juz zmykam pod kolderke ;) DOBRANOC! bylo stanowczo ?;)