Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość listek słoneczny

co sie ze mna dzieje że nie śpie w nocy?

Polecane posty

Gość listek słoneczny

powiedzcie mi czemu ja nie spie w nocy, jest prawie szosta a ja jeszcze nie spie , bo mi sie nie che, jutro wstane okolo 14:30 i takjest codzien od 2 tygodni !jak z tym wygrac? mam 21lat i mam teraz wakacje, nudzi mi sie w domu i dlatego tak robie. jaksie wyspie w dzien to wnocynie moge zasnac nawet nien prubuje

No przestawiles sie chyba kurcze na nie spanie w nocy a spanie w dzien....musisz wrocic do porzadku...ja jak nie moge zasnac czytam nudna ksiazke..od razu mnie sie oczy kleja ;)

Gość jatakaja
też tak mam, od 2 tygodni ta sama historia co noc. Tyle że ja w dzień tez nie moge spać, więc tak śpie sobie codziennie po 3-4 h. Chociaz wczoraj w nocy chyba już z przemęczenia zasnełam o 1 w nocy i spałam do 10 rano :D

gdzieś czytałem,że w takich sytuacjach należy przez 2-3 dni iść spać zgodnie z zegarem naturalnym,tzn. zasypiać o zmierzchu-wtedy wyrególuje się sie zegar organizmu !

Gość buszujaca w necie lola
nastaw budzik na 8-9 rano to wieczorem powinnas pasc ze zmeczenia

Gość masz zaburzony sen
żeby wyregulowac musisz wczesniej wstawac nie sypiac popołudniu i wtedy wieczorem sama padniesz tylko rano nie przeciagać

Gość masz zaburzony sen
acha i albo masz jakies mysli ciagle wobrocie albo problem ...........to tez zaburza sen