Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorka...

farbado wlosow. ale jaka?

Polecane posty

Gość kolorka...

mam w planach farbowanie wlosow. ale nie wiem jakie farby sa dobre. chodzi mi o nie tak bardzo wysoka cene, zeby dlugo sie utrzymywala na wlosach( nie spierala), itp. poradzcie prosze!!!

Gość ewelinka22
Polecam Garnier Colour Naturals ( w promocji w Rossmannie kosztują 9,99 PLN)-niedrogie, kolory są naturalne, nie "spierają się", nie niszczą włosów :)

Chyba żartujesz z tym Garnierem. Wcześniej farbowałam Palette i było ok kolor taki jak chciałam dość długo się trzymał, pod koniec wakcji kupiłam właśnie Garniera kolor średni blond i ....wyszła mi czekolada!!!bylam w szoku nigdy nie mialam ciemnym włosów załamałam się ale okazało sie,ze kolor zmywa się dość szybko, zmył już się bardzo znacznie (a była to trwała farba)- z czego się akurat ciesze bo wracam do blondu. Tak więc nie polecam

Gość ewelinka22
Ja robiłam Palette całe liceum, kolory może i były ładne, ale nie mogałam potem sobie dać rady z włosami-wylazły mi strasznie, zniszczyły sie :( Każdy mówi, że Palette okropnie działa na włosy :( Potem robiłam tym Garnierem i byłam bardzo zadowolona, a moja mama nie dałaby się namówić na żaden inny produkt!

js preferuje loreala bo ponim jako jedynej farbiemoje wlosy nie wygladaja jak wielka szopa i nie sa tak zniszczone. wiem ze jest drogi ale wedlug mnie najlepszy. ja nie preferuje farb ktore pozostaja dlugo mam nie mile wspomnienia z tym (pol roku probowalam sie pozbyc czarnych safir brrr) wole te ktore sie spieraj w ladny sposob i nie widoczne sa odrosty jak safran z weli ale to tylko w salonie widzilam. a garnier nie wiem 2 razy robilam raz byly szare innym razem na calej glowie inny kolor;/

Gość polecam farby Wellaton z Welli

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci