Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cycek__18

POMOCY

Polecane posty

Gość Cycek__18

Witam. Kochałem sie ze swoją ukochaną 8 września i boję się aby nie zaszła w ciąże, gdyż okres wypada jej na 20 września. Kochaliśmy sie bez zabespieczeń (ona ma 17 lat wiec antykoncepcja odpada ja jestem uczulony na lateks) w związku z tym nasuwają mi sie pytania: - co może opóźniń okres (jakie sa metody bądź środki) - jak zrobić tak aby ona przestała sie denerwować i martwić. Bardzo ją kocham i zależy mi na niej. NIe chodzi tu w cale o mnie tylko o nią. Zeby nie zepsuć jej życia na samym początku. Bardzo proszę o pomoc. Z poważaniem Tomek

Gość ło matko i córko
"ona ma 17 lat wiec antykoncepcja odpada" O.O pierwsze slysze :O

Gość no to co ze ma 17 lat
jak sie beirzecie w takim wieku za sex to powinniscie wiedziec o konsekwencjach:) trzebabyło isc najpierw do ginekologa przepisałby tabletki, albo plastry....sa przeciez rózne globulki:) trzeba myslec a nie bzykac sie bez zabezpieczenia....zrozumiałabym gdyby to było np 2 dni przed okresem wtedy miałay dni niepłodne ale tak?? napewno ster opózni okres...

Gość no to co ze ma 17 lat
stres miało byc:)

Taaaak, bardzo ją kochasz i troszczysz się o nią. Seks jest dla odpowiedzialnych dorosłych. Nieodpowiedzialne małolaty kochające się bez zabezpieczenia wpadają. Słyszałeś może o czymś jeszcze poza tabletkami i prezerwatywami? A tabletki, pewnie że 17-latka niekoniecznie powinna je jeść. I to jest jeden z powodów także, dlaczego 17-latka nie powinna uprawiać seksu. Swoją drogą uczulenie na lateks to paskudna sprawa. Wiesz czym sie możesz zarazić od ewentulanie przypadkowo poznanych kobiet? Ja bym na twoim miejscu popracowała mentalnie nad tą alergią.

Gość 19tka
Powinienes wiedziec ze sa jeszcze globulki, przed rozpoczeciem współżycia trzeba koniecznie porozmawiac o zabezpieczeniu. za młoda na antykoncepcje?? a na seks to pora tak?? no ja zaczełam brac i kochac sie po 18 z moim jedynym i dla mni etabletki to najlepsze rozwiazanie, ni ebede ich przecież brała bóg wie ile..

chyba żartujesz! :O jeśli nie będzie w ciąży to musi mieć dużo szczęścia... gdzie wy macie głowę? jak się nie zamierzacie zabezpieczać to poczekajcie do ślubu... :p no ej prawie idealnie się chyba wstrzeliłeś w owulację, pogratulować...

i kąp swoją afrodytę w gorącej wodzie - to przyspiesza okres a we wczesnej ciąży jest \"bardzo odradzane\"