Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutny_czlowiek

Jestem sam, nie mam dziewczyny i dlatego jest mi smutno.

Polecane posty

Wy narzekacie na samotność, to co ma powiedzieć moderatorka o wadze 100kg, której nikt nie chciał ? ;-) Biedna siedzi cały dzień i kasuje forumowiczów. Oddala się od komputera tylko kilka kroków, dokładnie do lodówki, bo dalej nie jest w stanie \'\'dotoczyc się\'\' ;-) Ona to dopiero przegrała życie ;-) To tak celem rozweselania :-) Miłego wieczoru 🖐️

hehehe tylko czasami:P i raczej juz nie mlodziez:D bo cosmi siewydaje, ze jestesmy rowiesnikami:P:D

ja też dalej czyje się młody i piękny :) pomimo 120 kg i 3 włosów na głowie :D:D

widziałem jaszczurkę dzisiaj, na kamyczku się wygrzewała i nawet udało mi się fotkę strzelić :)

tak myslamam,ze zartujesz:D bo ja jednak wole szczuplutkich:D wlosy jak ich nie ma to moze byc:D a mozesz jaszczurke przeslac na poczte??

ooo następny do pocieszania, ej gościu nie smuć się, myśl pozytywnie ;) za jakiś czas Twój stan się zmieni i będziesz \"szczęśliwszy\" ;)

jak można się smucić w tak piękny wieczór, księżyc zerka mi przez okno i śmieje się że znowu będę miał nie przespaną nockę przez tego łysego drania ;)

wlasnie!!!! trzeba byc dobrej mysli i duzo sie usmiechac:D chociaz wiem, ze czasami ciezko miec pozytywne nastawienie ale uzalanie rowniez w niczym nie pomaga wiec glowa do gory:D

no tego jeszcze nikt mi nie mowil ale skoro tak moiwsz to nie bede przestawalasiesmiac:D:P przewznie o innych czesciach ciala mowia,ze seksi:P

ok jestem taki jak wszyscy, drań wyzyskiwacz kobiet... itd itp :P lepiej Ci :P:P ;) ps. każdy jest indywidualnością... lepszą lub gorszą :)

ale to bylo w formie zartobliwej kazdy jest inny i to jest najlepsze i w kazdym mozna znalezc cos wyjatkowego i nie mam watpliwosci,zety rowniez masz cos w sobie wyjatkowego:)