Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo zadowolony facet

Miłość z kobietą o obfitych kształtach jest lepsza niż z tymi chudymi.

Polecane posty

Mam kolejną dziewczynę. Różni sie ona od pozostałych swoimi krągłościami. Jest po prostu gruba(waży jakieś 85 kg). Ale urzekła mnie swoim charakterem i dojrzałością. Dzisiaj w nocy miałem okazje kochać sie z nią. Jestem już w tych sprawach odoświadczony, ale to co p[rzeżyłem było odjazdowe. Orgazm za orgazmem, nie była kłodą lecz ruszała sie jak jakas tancerka, wiła sie w rytm, sama inicjowała wiele sposobów. Mówie wam nie miałem lepszego seksu. Jeśli dalej będzie tak fajnie będzie ona ostatnia z dziewczyn , z którymi sie spotykam. Faceci macie podobne doświadczenia? Te siksy cienkie, wypacykowane sa nędzne w łóżku, a sztuka polega na dawaniu z siebie a nie tylko braniu. Chyba dobrze mówię?

Wow :O No to zes pojechal...co to znaczy, ze chude sa gorsze? To kwestia charakteru i zaangazowania. Byc moze miales takie, co rozwieraly nogi bo taki byl ich obowiazek?! Glupie laski chyba miales...skoro ta tym razem Cie tak urzekla ;)

ona nie tylko , żed jest dobra w te klocki, ale całkiem ładna, zadbana i mądra. Tamte to pustaki.

Lubie, gdy puszyte kobiety są ze mną dlatego tez, bo też jestem grubszy i chudzinki po prostu zapodziewały sie w górze mojego tłuszczyku:)

ten wpis u góry nie mój

poza tym oprócz dawania rozkoszy w łózku powinno być wesoło:D Jesteśmy masą, kulą wrzechświata- jedyne co nas powstrzymuje to pęknięcie łózka pod nadmiarem ciężaru:( Fajnie jest być z nią(moją kobietą) bo rano uszykowała duże smaczne śniadanko...mmmm pycha:)

Dziewczyny, czy to źle , żę zmądrzałem i zacząłem myśleć inaczej niż inni faceci?

ojej mam podszywacza:o okropne i brutalne - jak mój sex:)

Wstrętny, obleśny i ...... podszywaczu - ty od tego dużego śniadanka spadaj stąd.

Ale czlowieku.....ucz sie ucz!!! Tyle,ze nie wkurzaj mnie tym,ze chudsze sa do dupy w lozku bo Cie zdziele zaraz swoim koscistym lokciem :> Pozdrawiam i powodzenia w zwiazku ;)

Kaśka, powiedz mi, czy ty gardzisz kobietami, które maja nadwagę, że uważasz mnie za odmieńca?

chyba zarezerwije sobie nick - bo moje puszyste ciałko zaczyna się denerwowac:classic_cool: Sex z puszystą jest fajny bo zawsze robiłem krzywde chudzinkom- i one się smiały ze pomimo ze jestem pulchny mam małego wróbelka:(

Ja nikim nie gardze...Ty krytykujesz kobiety szczuple, bo udaje Ci sie w lozku z troszke wieksza....sa gusta i gusciki...ale nie znosze jak ocenia sie wiekszosc po kilku glupich babach (sam to stwierdziles)

Kaśka, ja powiedziałem, że moje poprzednie chude partnerki w łóżku były do bani.

Kaśka inne na mie nie lecą więc co mam zrobić?? Życ bez sexuz??

Gość bardzo dobrze
:D Każdemu to, na co ma ochotę ;)

Świeta racja - okragłe dziewczyny są uśmiechnięte i wyluzowane , pełniejsze gdzie trzeba, miłe w dotyku i w ogóle o.k. Laska jak jest chuda , mysli że już jest miss świata i wszystko się jej należy - nic od siebie tylko brać ... Sorki chuderlaki - ale trochę ciałka jest o.k. - przynajmniej dla mnie ...

Gość a JA na to123
ja jestem szczupla 58 kg. i tez jestem dobra w te klocki. tez wije sie i poruszam zgodnie z jego ruchami.(jak fajnie o tym myslec) mniam-mniam. Tutaj nie ma znaczenia waga, tylko uwielbianie sexu Poza tym 85, to nie gruba. (chyba ze ma 150 cm) Nigdy nie bylam z grubym facetem, i nie chce byc. Widze w szatni (przebieramy sie w uniformy przed praca) grube dziewczyny i te sadla wiszace niemal do kolan... YAK .. .zakrywajace... kaczuszki... Nie mam wyrozumienia do grubych ludzi. Zle mi sie robi. Nie tyje sie od patrzenia na jedzenie. Zra jak swiniki. Tak latwo podjac decyzje jesc zdrowo i byc zdrowa.