Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo zadowolony facet

Miłość z kobietą o obfitych kształtach jest lepsza niż z tymi chudymi.

Polecane posty

Ale zaraz zaraz......zalezy jakie uwazacie za cienkie...jakie sa wg Was puste? Te typowe lalki czy jak? Czasem dziewczyna ma taka budowe przeciez :| ja jem jak kon....a przy wzroscie 172 cm waze 60 kg...no nie da rady wiecej...jestem szczupla, nie chuda...a moj facet mowi,ze lepszej w lozku nie mial...i byly tez tak twierdzi ;) Nie,zebym sie chwalila - ale przynajmniej wiesz czemu mnie to urazilo :|

Gość bardzo zadowolony facet byłem
Podszywacz zarezerwował mój nick- szczyt chamstwa!! Nie gadam skoro nikt mnie nierozumie i drażni:o Gadajcie z nim jesli nie chcecie poznać prawdy!!!! Okropne- a to ze lubie krągłe kobiety- powtarzam po raz ostatni Chude swoim ciałkeim (sexownym) mogłem skrzywdzić a pulchne- sami wiecie;)

Gość a JA na to123.... 8
i ja tez mysle, ze ten ... facet topiku .... to gruba dzieweczka, rybaczka lowiaca komplementy. A ja mam jednego chudziutkiego kolege. (152 cm.) i ten uwielbia grube, naprawde grube dziewczyny. I jak sie zaleca do nich, to te sie obrazaja, myslac ze on sobie robi z nich kino.

Gość a JA na to123.... 8a
Ja sie obzeram, mam 58 kg. ja zere co 3 godz. uwielbiam jesc - bo moge. na 1000% zmienie to, jesli zaczne grubiec. zdrowy wyglad to duma dla czlowieka.

Gość jestem kobietą o obfitych
kształtach Cieszę się, że wreszcie kto, oczywiście oprócz mego męża, to docenił. Dziękuję Facet!!!!!! :D

Gość a JA na to12.3.... 8a
ja rzucam dobr kawalki jestem pewna na 10000%%%% nigdy nie bede gruba to zalezy ode mnie NIGDY. Wystarczy jesc zdrowo. to takie latwe.

ja rzucam najlepiej okragla pupcia w lozku, mhmmmhmh. gruba nigdy nie bede, facecie.

Ja tez tak mówiłam ,dopuki nie zachorowałam i po przeszczepie nerki zaczęłam brać hormony. Kiedys przy wzroście 163 ważyłam 56 kg, a teraz prawie 90 kg. prawie nie jem, padam na twarz z wyrzeczeń, ale i tak nie moge schudną nawet 1 kg. I co? Życzę zdrowia!

Nie chce sie denerwować, ale posty osób, które jeszcze mało wiedza o życiu bardzo mnie denerwują.

Gość Vitt
A ja zgadzam sie z autorem. Nie twierdzę, że tylko puszyste mają osobowość, a chude są puste. Zwyczajnie chodzi o to, że dotykanie takich krągłości jest baaaaardziej przyjemne:)

Jestes jedna na 10000 z przyszczepem ZYCZE POWODZENIA to masz meza - sukinsyna- skoro jestes gruba przez chorobe. a on dokucza - wg Ciebie. Duzo ZDROWIA Ja mysle o tych z ktorymi pracuje, i widze jak zra w kafeterii - co godzine. a nie powinni. Zdrowe jedzenie = zdrowy wyglad i samopoczucie.

tak wiele skladnikow w 99% przede wszystkim - zarcie - habit zlego odzywiania i lenistwo

Ah , ~~~~~~a ja.....~~~~~~ szkoda gadać.

masz już swoje zdanie i już, ale życie kiedyś zmieni twój sposób widzenia innych tylko przez pryzmat wyglądu zewnętrznego i ich apetytów.

nie trzeba gadac, tylko sluchac i do akcji Powodzenia dla wszystkich obfitych i lubiacych obfite. (robilam sobie czesciowo zarty) a ja ...,,,. ide poszalec na inny topik...... z chudymi i z poczuciem humoru..... te obfite troche ,,,, za wrazliwe,,,,,,,,, papapaa

Gość załosna dyskuska
:o

Gość jaki orgazm za orgazmem co
ty pierdolisz czlowieku:O od kiedy to facet moze miec orgazm wielkorotny:O