Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aniołek..

Miłość boli, miłość rani i bez ustanku moje życie chrzani...

Polecane posty

Gość Stokrotka106
Jestem :) U mnie bylo tak ze to facet mnie poderwal. Z czasem wiedzialam o co mu chodzi. I odkad oficialnie jestesmy ze soba jako ''wolna para'' On do mnie nieodzywa sie tak duzo jak kiedys ztaka czestotliwoscia. Wiec skoro on wiem ze mnie kocha to czemu milczy?

Stokrotka - miło być podrywana przez chłopaka ;) Ja osobiście nie mogłabym być z facetem do którego kompetnie nic nie czuje, być z nim po to zeby mu zrobić przyjemność :o Juz myślałam, ze nie wrócisz :P

Jest takie powiedzenie, że to kobieta wybiera mężczyznę, który ją wybierze. Chyba coś w tym jest. :)

Gość Stokrotka106
Aniolek a wiec to ciebie poderwal takze chlopak ale on ci sie nie spodobal tak? No skoro nic do niego nieczejusz to nie ma zadnego sensu byc razem. perla - nie przecze :)

Stokrotka - ten co podrywa...nic do niegoo nie czuje..i nie wiedze sensu na zwiazek :o A ten drugi..Hmm...ciezki przypadek ale myśle ze do rozwiazania ;)

Aniołek, coraz bardziej jestem pewna, że bedziesz miała, jak ja. To przezabawnie zabrzmi, ale czasami to się normalnie aż chce wyc ze szczęścia. ;) Mam już swoje lata, ale .... mam np. ochotę napisać na ścienie : kocham ...imię, żeby wszyscy wiedzieli i czytali! Ta durna miłość tak cholernie ogłupia.... :D :D :D

Perła - no to gratuluje :D Miłosć doprowadza do szaleństwa i nie powinno sie jej ukrywac w żadnym przypadku 🌼 A to ogłupianie jest przyjemne...Tak samo jak motylki w brzuszku :P

Gość Stokrotka106
Aniolek a ty dajesz temu nachalnemu adoratorowi do zrozumienia ze nic nie czujesz do niego ? bo moze on nie wie i bedzie tak cie meczyl dalej

Aniołek - wiem. Tylko uważaj - jedną radę Ci podrzuce, bo jako zakochana będziesz lazła jak Cma do światła. Oni lubia polować. Nie bądź niechętna, jakby co, ale troszkę się czasem podrocz, zaciekaw czymś i powiedz, że dowie sie jutro itp. Udawaj, że to nie Ty polujesz, tylko, że jesteś zwierzyną. ;)

Stokrotka - jasne, ze tak...Ten facet wie że nic z tego nie bedzie...ale on mów ze sie tak szybko z tego nie wyleczy :o

Gość Stokrotka106
ojjjj tak szybko sie ztego nie wyleczy to znaczy zetej nieodwzajemnionej milosci do ciebie czy on choruje na jakies urojenia :O

Gość Stokrotka106
Aniolek dobrze ze ci nie grozi zpowodu ze niechcesz znim byc bo ja mialam taki ciezki przypadek na szczescie to juz historia. ale zdarza sie

Stokrotka - no tez sie ciesze, ze nie mówi ze zrobi sobie cos głupiego :o Powiedziałam mu że mozemy zostac przyjciółmi...A on odpowiedział ze i to jest dobre...I dopowiedział, ze nigdy o mnie nie zapomni i ze zawsze bede w jego sercu...Ale to nie zmieniło przeciez mojego zdania...No i dodał ze życzy mi zeby ktoś mnie kochał tak jak on :(

Gość Stokrotka106
Aniolek a powiedz mi moze ty bedziesz wiedziec czemu moj partner z poczatku chcial prawie codziennie ze mna rozmawiac poprostu byc a teraz mnie unika choc czuje ze jak by chcial do mnie zagadac ale sie obawia nie wiem czego chyba samej mnie :) dlaczego nie chce ze mna rozmawiac ile razy dawal mi do zrozumienia aby znim pogadac ale ja zachowuje sie tak jak on i nic do niego nie pisze. A moze nasz zwiazek sie juz rozwiazal? :O

Witam Narazie nie ma nikogo... Ale Muszę powiedzieć,że jak tylko przeczytałam temat dyskusji to od razu coś mną drgnęło... Przezywam bardzo ciżkie chwile od jakiegoś czasu i nie wiem już co ze sobą zrobić... Najchętniej życzyłabym sobie żeby mnie ktoś zastrzelił... Nie wiem jak walczyc z tą putką która mnie otacza z wszyskich stron... Jak Wy kochane dziewczynki sobie radzicie? Bo ja juz nie wiem co ze soba zrobić.. To straszne... Kochac i byc odrzuconą...

Brak czasu niestety robi swoje...Ale trzeba tez przyznac, że to może byc dobre..Czasem nawet nie ma czasu myślec o tym co boli, co rani.. Stokrotka - skadś to znam..Sama nie wiem co ci mam na ten temat napisac :( Ja kiedy byłam w takiej sytuacji - tzn. najpierw bylo super a potem nie wiadomo czemu wszystko sie rozwiązało, kontakt sie urwał itp. Ja odpuściłam...Dlatego miłość mnie ranii.. Netx - czesc 🖐️ Głowa do góry 🌼 Nie jestes sama w takiej sytuacji..Kochac i byc odrzuconą - samo brzmienie tego wyrazenia jest tragiczne :(:(

Aniołek Zwolennicy są, tylko gdy sie pojawiają to inni rozmówcy znikają. Jakby co to pisz. Ja tu będę wpadać w miarę możliwości. Jak chcesz to możesz napisać o tym co Cie boli. Z chęcia Ci coś doradze, o ile będę mogła. Pozdrawiam

Gość Alesse
...chciałabym prosić o waszą pomoc ponieważ ta sprawa męczy mnie od roku, otóż 2lata temu poznałam pewnego chłopaka (K). Na początku był mi obojętny. Przez około 5 miesięcy spotykałam się z nim. Do niczego nie dochodziło(żaden kontakt fizyczny). Rozumieliśmy sie bez słów. Okazało sie że moja siostra cioteczna jest w nim zakochana, a on wybrał mnie, twierdził, że jestem jego ideałem i robił wszystko by być ze mną. Moje uczucia się nie zmieniły, traktowałam go wyłącznie jak dobrego kolegę. Po 5 miesiącach zaczęliśmy być razem, trwało to jednak tylko tydzień, gdyż zostawiłam go dla innego, do którego wydawało mi sie że coś czuję. MOje miejsce przy K zajęła moja siostra. Jednak ich związek rozpadł sie po kilku miesiącach. Gdy minęło pół roku poczułam potrzebę spotkania się z nim. Wtedy to ja robiłam wszystko, aby znów spojrzał na mnie jak kiedyś. Udało mi się to i zostaliśmy parą. Jednak dzieląca nas odległość(wyjechałam do innego miasta-około 100km, w celu rozwijania swoich zainteresowań) sprawiała, że oboje cierpieliśmy. Po 4miesiącach "bycia razem" dostałam smsa że to koniec uzasadniony tym, że nie kocha mnie już tak jak kochał kiedyś. Było o dla mnie ogromnym szokiem, poniewaz odległość nie miała dla mnie znaczenia. Planowaliśmy przyszłość, twierdził, że jestem jego jedyną miłością i zawsze będziemy razem. Od tego czasu minęło 8 miesięcy, a ja nie potrafię o nim zapomnieć. Przez ten czsa nie byłam z nikim, nie potrafię sie bawić tak jak kiedyś. Często o nim śnię i widzę jego twarz. Dwa tygodnie temu spotkaliśmy się. Długo rozmawialiśmy. Miał dziewczynę. Dałam mu do zrozumienia, że wciąż jest dla mnie ważny i tylko ja mogę dać mu szczęście i on o tym dobrze wie. I doszliśmy do wniosku, że zostaniemy dobrymi znajomymi. Minął miesiąc, a on nie odpowiada na moje smsy. CO MAM ZROBIĆ? JAK ZAPOMNIEĆ O JEDYNEJ MIŁOŚCI MOJEGO ŻYCIA?

Gość gość
W skrócie moja sytuacja wyglądała tak, że chłopak po krótkim czasie rzucił mnie, ponieważ nic poważnego nie czuł, a on szuka powaznego związku i kobiety na całe zycie. Nie zależało mu aż tak bardzo, by kontynuowac ten związek, po prostu nie widział dla nas przyszłości. Problemem było to że ja się już zdążyłam w nim zakochać…. Musiałam go odzyskać. Zrobiłam to dzieki urokowi miłosnemu u rytualisty perun72@interia.pl. Wrócił i jesteśmy szczęsliwi.