Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kurde nie wiem nic

Czy byłybyście złe ????????

Polecane posty

Gość Kurde nie wiem nic

gdyby wasz facet zrobił sobie zdjęcie z jakimiś laskami na jakieś imprezce gdzie są hostessy?

Gość Kurde nie wiem nic
jak to charakterem??? proszę jasniej:-(

Gość Kurde nie wiem nic
a co byście zrobily? jak zareagowały?

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
a ja bym sie nie zdenerwowala bo i czemu.... to w koncu tylko zdjecie... tym bardziej ze hostessy maja wtedy prace w glowie a nie podrywanie jakis facetow...

Gość nutt
ja bym nic nie powiedziala. jestem tolerancyjna. zrobil to otwarcie jak byl z toba czy dowiedzialas sie przypadkiem bo to ukrywal?

Gość nutt
daruj sobie sceny zazdrosci bo to facetowi tylko ego podniesie. moze mial zamiar poszpanowac pozniej kolegom albo cos. albo bedzie za 40 lat pokazywal wnukom jaki to dziadzius byl gosc :D

jasne jasne. one może i nie mają nic w głowie ale tacy goście zapewne tak. Po coś to zdjęcie zrobił no nie. Bo mu się laski podobały. A ty - skoro jesteś jego dziewczyną to powinnaś przykuwać jego uwagę. Uważam że dla faceta nie jesteś po prostu zbytnio atrakcyjna i zobaczył hostessy to mu się oczka zaświeciły jak każdemu facetowi. Gdybyś była wystarczająco atrakcyjna to napewno by nie musiał patrzeć na inne.

Gość Kurde nie wiem nic
nakryłam go na tym bo przypadkowo to zobaczyłam. Wcześniej ustaliliśmy że będziemy "wiedzać" osobno bo mnie interesowało co innego a jego co innego

Gość nutt
Rommer nie doluj dziewczyny. to czy jest atrakcyjna czy nie nie ma znaczenia. facet chcial po prostu fotke z KILKOMA fajnymi laskami. zdjecie to nie katastrofa. to tak jak lizanie wystawy w cukierni kiedy sie jest na diecie. mala rzecz a cieszy :D

Jestem facetem i mówię ze swojej perspektywy. Moja kobieta jest tak piękna że nie muszę latać za innymi i patrzeć na inne. Jest moim ideałem i szczerze - dla mnie jest piękniejsza od hostess i innych tego typu panienek. Twój koleś to .....droga autorko.

Gość nutt
teraz szczerze. czy ty nie zrobilabys sobie fotki z fajnymi facetami, albo chociaz jednym, takim Bradem Pitem albo cos? bo ja napewno nie przepuscilabym okazji i moj facet napewno by sie nie gniewal czemu wszystkie laski zawsze i wszedzie doszukuja sie zdrady? same wywolujecie konfliktowe sytuacje robiac z igly widly

Gość Kurde nie wiem nic
wiesz gdyby to była znana aktorka to ok ale nie jakaś pierwsza, lepsza laleczka z gołą dupą.

Gość Promenadą do Nilu
ja bym się wkurzyła i jak bym to zobaczyła to podeszłabym i strzeliła mu w twarz.

Gość nutt
Rommer >>>> a gdyby twoja kobieta nie byla taka piekna? i czy istnieje mozliwosc zebys byl z brzydka kobieta? nie obrazaj facetow, bo ci co sie ogladaja i TYLKO ogladaja za innymi sa duzo lepsi od tych co udaja swietych i zapatrzonych w swoje dziewczyny a jak te sie zestarzeja .....to hop po mlodsza nie pisze tu o Tobie bo cie nie znam, ale znam takie przypadki

Nie nie byłbym z brzydką. Dla mnie moja kobieta jest najpiękniejsza - mimo że nie jest wystawowo hostessą.

Gość nutt
kurde>>> widzisz to kwestia indywidualnego faceta. jesli zrobil to dla zartow to nie masz sie co oburzac ale jesli na dluzsza mete pociagaja go takie panienki to rzeczywiscie powinnas sie zastanowic nad waszym zwiazkiem. powyzej pisalam o tolerancji bo wiele moich kolezanek nie ma ZADNEJ tolerancji dla facetow i to jest moim zdaniem glupie

Gość nutt
Rommer>>> czy piekno duchowe, wartosci etyczne i ogromna milosc do ciebie nie bylyby w stanie tego zmienic?

Gość Kurde nie wiem nic
ja też jestem tolerancyjna. Do tej pory nie zrobiłam chyba ani jednej sceny zazdrości mimo iż jestesmy już długo ze sobą. Ale wtedy poczułam się jak zero, jakbym była najbrzydsza na świecie. było mi przykro.

kobieta musi mnie też pociągać fizycznie. Na namiętności buduje się więź a namiętność budzi się dzięki pożądaniu a częścią pożądania jest wygląd.

Gość nutt
kurde>>> daj spokoj i nie doluj sie. zapytalas go po co to zrobil? Rommer>>>> to mi potwierdza teze ze faceci sa wzrokowcami. Ale masz racje.

Gość Kurde nie wiem nic
tak - ponoć chciał mieć pamiątkę. Trochę to dziwne dla mnie - ale mi pamiątka.

Gość sytuationnn
a ja pracuje własnie jako hostessa. niedawno miałam sytuację, kiedy chłopak zrobił sobie zdjecie ze mna i moja kolezanka w czasie imprezy na ktorej pracowałysmy, na co jego dziewczyna,ktora wyrosła nagle spod ziemi:) zrobiła olbrzymią awanturę, wyrwała mu cyfrówke z dłoni i rzuciła nią o beton:) po czym wyszła:) byłam w takim szoku, ze nie wiedziałam czy smiac sie Niej czy płakać nad tym kolesiem:) i powiem tak (z mojego punktu widzenia, a pracuje w hostingu juz kilka lat i fotki z facetami to nic dziwnego) nigdy w zyciu nie zezłosciłabym sie na mojego chłopaka za taką rzecz:)

skoro sama pracujesz w gałężi prostytucji (też zarabiasz ciałem) to dlaczego miałabyś by ć zła droga hostesso???????

Gość sytuationnn
i jeszcze dodam moze - chyba logiczne, że jesli facet jest z kobietą to nie jest ona jedyną laską na swiecie ktora mu sie podoba:) ale jest, a przynajmniej powinna byc jedyną którą kocha. Także wkurzanie sie o zdjecie z hostessą jest bezsensowne:) moze trzebaby popracowac nad poczuciem wlasnej wartosci?

Gość sytuationnn
pracuje w gałezi prostytucji :) a to czegos nowego sie dowiedziałm:) ok, skoro tak myślisz, niech będzie i tak...:) nie jestem z natury kłótliwa, a wiem swoje;)

no wiesz inaczej tego nazwać nie idzie. Wypinasz tylek facetom i tyle moja droga. Ja bym takiej kobiety nie chciał. A logiczne że inne kobiety mi się podobają ale będąc z moją dziewczyną nie gapię się na inne i nie mówię jej że są piękne. Jak jestem sam - to sobie spojrze ale trochę szacunku do własnej dziewczyny chyba trzeba mieć.

Gość sytuationnn
przepraszam Cię kolego, to jak taki jestes super wychowany, szarmancki, oddany i tak okazujesz szacunek swojej cudownej kobiecie to okazuj może chociaz odrobine przyzwoitosci jesli zwracasz sie do innych ok? Bo pisząc to co piszesz, zwyczajne mnie obrazasz i udowadniasz tylko, ze po pierwsze g*** wiesz o tej pracy, a po drugie nie dla psa kiełbasa co...? Żałosny jestes...

mówię co widzę a skoro się tak burzysz to chyba prawdę piszę. Czymże jest ten twój hossting jak nie zwykłym wypinaniem tylka i pozozwaniem??? no chuba umysłem tam nie pracujesz tylko ciałem prawda???