Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kurde nie wiem nic

Czy byłybyście złe ????????

Polecane posty

Gość sytuationnn
czyli gdyby ktos powiedział Twojej pannie, ze jest prostytutką, a Ona by sie zaczeła burzyc to znaczyłoby ze to prawda tak?:O ciekawe podejscie...

Gość sytuationnn
wieć złośliwy, zacofany, człowieczku z kiepskim poczuciem własnej wartosci daj sobie powiedzieć, że mało wiesz o tej pracy, a o mnie nie wiesz NIC:O i daj juz spokój bo sie osmieszasz.pozdrawiam

nie odwracaj kota ogonem - dobrze wiesz o czym mówię słonko. Czymże innym jest twoja praca??? chyba się zgodzisz.

mówię co widzę. Dla mnie ta praca nie jest niczym więcej jak swego rodzaju prostytucją - polega na wypinaniu tyłka i tyle. Co ty się tam napracujesz??? jak to można wogóle nazwać pracą???

Gość Mama Kingi
zgadzam się w sumie po części ze zdaniem Rommer. W hostingu nie liczy się umysł tylko ciało jest to zarabianie ciałem. Praca lekka i mało ambitna za to dobrze płatna bo na imprezy (szczególnie takie gdzie dużó facetów) często potrzeba swego rodzaju hmmm jak to określić "panienek lekkich obyczajów" który dupką zatrzęsą i pierś pokażą.

Gość sytuationnn
jesli hostessa "wypiełaby tyłek i pokazala piers" podczas powiedzmy bankietu dla vipów, czy imprezy transmitownej w tv lub podczas imprezy targowej przy prezentacji produktu firmy dla ktorej pracuje, wyleciałaby na zbity pysk, ze tak powiem:O wiec naprawde, nie wypowiadajcie sie ludzie na tematy na ktore nie macie nic sensownego do powiedzenia. panienek lekkich obyczajów.....szkoda gadac. ciemnogród.

Gość Lindzua
Wiesz TV jest przez godzinkę a to co hostessy wyprawiają jak nie ma kamer albo jak prężą dupy fotografom to pokazuję jakie są .

Gość __ona
hostessy maja ładnie wygląać, żeby zachecać do zakupu i to wszystko a dlaczego sekretarki mają ładnie wyglądać, a dlaczego przyjmuje sie do pracy chętniej młode i ładne? czy one tez sa "panienkami"? luuuuudzie, przetańcie mylicie hostessy z paniami do towarzystwa hostessa w pracy nie ale poza pracą co wyrabia? to samo co inne, więc juz skończcie, troche rozsądku...

Gość to dlaczego są
poubierane jak dziwki???????????

Gość spokojnie to tylko awaria
Sytuationnn,jeśli tego nie robisz to spokojnie zacznij.Przynajmniej będziesz wiedziała za co Cię zlinczują. Kurcze,dlaczego ludzie wiedzą więcej niż Ty sama?

Gość ja poiem tyle
hostessy potwierdzają to ze kazda kobieta ma w sobie coś z dziwki