Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana z małym cycem

Po co komu w ogóle takie cycki?????

Polecane posty

Gość speed
No nie gadaj fajne,jędrne cycuszki.

Gość A mnie sie podobają
Całkiem kształtne, jędrne..na prawdę oki:) Nie masz powodu do zmartwień

Gość lezeeee
fajne masz cycuszki nie swiruj niunia

Gość lezeeee
po chuj wklejasz tu te linki:O

Gość xcbwg
Powiem tak. Mam takie jak ty i nigdy nie miałam żadnych kurcze kompleksów dopóki nie natrafiam coraz częściej na takie topiki jak twój , staje przed lustrem i pytam sie eee a może ty powinnaś zauważyć ze coś z tobą nie tak, moze powinnaś się tym choć troche pomartwić inne mają wielkie a ty co Takie?!!! Stop DELETE. Są w porządku są ok i wiesz mi są amatorzy !!!

Gość baracuda
A mnie się podobają :) są bardzo sexi:)

Nie bede sciemniac, lubie duze piersi. Do Twoich poza wielkoscia nie ma sie do czego doczepic. Sa bardzo sexi i nie masz sie czego wstydzic. Sa ladne i wygladaja apetycznie:)

a mi się podobają ! Oczywiscie przydalaby się cała fotka aby można ocenić czy są prporcjonalne do ciała! ;) Ale wylądają bardz sexi ;)

Gość a ja mam jeszcze mniejsze
i co? trudno sie mówi. cycki to nie najważniejsza rzecz na świecie.

Gość wdf
ale wy dziewczyny jestescie dziwne.... jak facet mowi ze mu sie wasze cycki podobaja to tak jest... myslisz ze by cie bardziej kochal jak bys miala wieksze?? moge sie zalozyc ze tak naprawde nie mysli o tobie jako o lasce z malym biustem tylko o osobie ktora kocha i podejzewam ze nawet gdyby ci je operacyjnie zrobili wklesle to i tak mu to nie bedzie przeszkadzac bo cie kocha

Gość gasia
ja mam 38/85 :P ale mały biust nie jest zły. Ja np wolałabym mieć taki. Mój przeszkadza mi podczass uprawiania sportu. Nie jakoś bardzo, bardzo, bardzo ale biustonosz sportowy nosić muszę żeby się cyckiem nie zabić jak będe biegła za piłką:D (gram w tenisa)

Gość mała mała mała
jak to mozliwe ze masz taką duzą (w stosunku do tego co widac na zdjeciu) roznicę w obwodzie , tzn miedzy biustem a pod? a tak na marginesie według mnie są jak najbardziej ok:)

Gość Tomasz L.
mi tez by bylo smutno gdybym takie mial

Gość dużycyc
Małe są nieciekawe, przytulić się nie ma do czego ale wiadomo to nie najważniejsze, na dłuższą metę lepiej jak kobieta ma coś w głowie . Ale się nie martwcie są tacy co lubią takie diody na serio a nie tylko z kultury. Te pieprznięty idź już z tym swoim zboczeniem , kup se szpilki i sobie na półkę postaw a nie chrzanisz o tym dwie strony.

Gość hiszpan odpada totalna porażka

Gość Toshack
Dziewczyno skoro nie przejmujesz się małymi piersiami a raczej opiniami o nich, tylko słyszysz że inne laski mają kompleksy z tego powodu to niech sobie mają skoro to jest dla nich priorytetem. Więc po co sobie stwarzasz problem?? Ja rozumię jeśli byś nie miała faceta no to miałabyś prawo ponażekać, ale skoro masz chłopaka. Głowa w górę i do przodu. Ja nie wiem co wy dziewczyny macie z tymi cyckami. Facet w pierwszej kolejności zwraca uwagę nie na piersi u dziewczyny tylko na twarz, to najbardziej liczy się w urodzie. PS. Masz piersi wielkości mojej ex :D. W czasie naszego aż 11 miesięcznego związku (to ona zerwała z egoistycznych powodów a nie ja z powodu jej małych cudownych ślicznych piersiątek) zauważyłem że cycuszki jej urosły, wiec skoro rozmiar Twoich piersi tak Ci doskwiera pozwól je powiększyć swojemu facetowi :), a o jakichś tam doradach trepo-koksów o implantach zapomnij.

Gość Toshack
Dziewczyna o której pisałem powyżej jest o rok starsza od Ciebie. Nie smutaj się masz cycuszki jak by przeszczepione od mojej kruszynki MM

Gość szuszuu
hmm. ja mam duzo mniejsze cycki, w dodatku niezbyt jedrne. przez rok bralam tabletki antykoncepcyjne. Zbieralam juz pieniadze na operacje, mialam wybranego chirurga, ale lekarz gin, zeby odwiesc mnie od tej radykalnej decyzji, zaproponowal hormony. Niezbyt duzo daly. Masuje piersi, stosuje kremy ujedrniajace, zimno-cieple prysznice, nosze usztywniane miski, ktore formuja biust, ale to malo daje. Od paru lat mam duzy kompleks na ich pukcie, ale co moge zrobic? na operacje mnie nie stac, zreszta implanty nie sa dozywotnio, trzeba wymieniac co 10-15 lat, o czym sie glosni nie mowi.

Gość playplay
Są piękne ! (jetem facetem)

Jako facet ocenię: nie masz powodu do zmartwienia. Fajne cycuszki i tak trzymaj. A wiesz, kiedy urosną? Jak urodzisz i wykarmisz dwójkę maluchów. Wtedy troszkę też opadną, ale generalnie będą większe. Pompki też możesz ćwiczyć, nie przerywaj ćwiczeń. Pozdrawiam Cię i ... do góry, nie tylko głowa ;-)

Gość Hmmmmm..
W takim razie pompki pomagają jakoś w tym, aby mieć większe piersi? Wytłumaczcie mi to... :) Acha...ja mam dokładnie takie same piersi, malutkie, a mam dopiero 16 lat więc chyba troszkę mi jeszcze urosną co? Jeszcze jedno pytanie...czy palenie papierosów zaburza w jakiiś sposób ten przyrost czy nie specjalnie na to działa? Pytam bo koleżanka się nad tym zastanawia (ja nie palę) Pozdrawiam

Gość xxxxxx...czytasz czy trzepiesz
i gdzie się szlaja ??? 😠 !!! :D

Gość xxxxxx...czytasz czy trzepiesz
do wyra bo jak w pień .....ę to liście spadną !!! :P :D