Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chrzest

Co można ofiarować chrześnicy na chrzest?

Polecane posty

Gość Chrzest

Ale od razu zastrzegam, że choć jest tradycja, by ofiarować łańcuszek z medalikiem, woleilibysmy coś innego... Może złota bransoletkę z grawerem... Sama nie wiem. Doradźcie kochane. To moj maz bedzie ojcem chrzestnym, a jego "córeczka" zasługuje na coś wyjatkowego:) , oczywiście JAK KAŻDY maluszek :):):) Pozdrawiam!

Gość stella 2006
proponuję np. srebrną łyżeczkę z wygrawerowanym zegarem z datą i godziną narodzin. oczywiście w eleganckim etui.:)

Gość taka jedna///
Bransoletka z grawerem to świetny pomysł. Chyba podchwycę i kupię swojej córce na pierwsze urodziny. Chcę jej przebić uszy, żeby nie pamiętała bólu (ja miałam 5lat i bardzo pamiętam) to kupię do kompletu.

Gość Chrzest
Dzieki dziewczyny :) 🌼 Jak macie jeszcze jakies propozycje to proszę - wpisujcie :)

Gość Chrzest
A tak a propos tego graweru na bransoletce - co wygrawerować? Datę chrztu? Imię? Kurczę, nie jestem za bardzo w temacie..... Pomóżcie :)

Gość fajne pomysly
dzieki, nawet sie nie orientowalam, ze teraz takie rzeczy sa modne ;) a czy nie wiecie, czy w sklepach tez sa takie rzeczy?

Witam Ja proponuje na tej bransoletce wygrawerowac imie dziecka . Mojej kolezanki synek dostal właśnie taka na chrzciny ze swoim imieniem ALAN pięknie to wygladało i pamiątka do konca zycia Pozdrawiam :)

Gość Chrzest
:) A lepiej kupic bransoletkę z białego czy żółtego złota? Ja osobiście preferuję białe... :)

Gość Chrzest
zaraz spadnę na druga strone......

Moim zdaniem łańcuszek jest świetnym pomysłem. Polecam taki w złotym kolorze. Idealny dla malucha. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Chcesz mieć pewność, że kupiłaś najtańszy model na rynku, skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena.