Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana i gruba

wciaż tyję a naprawdę sie nie obżeram

Polecane posty

Gość załamana i gruba

juz nie wiem co robić? NIe umiem żyć o lisciu sałaty, ale też sie jakoś specjalnie nie obżeram. Staram sie ćwiczyć chociaż 3 razy w tygodniu. (NIestety z powodu pracy nie mogę chodzić na basen czy aerobik bo po ona mi nie pozwala). A mimi to wciąż tyję. Niedawno ważyłam 75 kg - przy wzroscie 170 cm (i tak bardzo starałam sie zbić wagę do 68 kg) A tymczasem wczoraj stanęłam na wagę a tam 77.5. CZuję sie strasznie. NIe wiem już co robić. Diety cud są bez sensu, po nich bardzo szybko wracam do starych gabarytów :-(

Gość jeżeli nasmiewałaś sie kiedyś
z grubych ludzi, to to jest kara :P

Gość załamana i gruba
:-0 NIgdy sie nie naśmiewałam bo też i nigdy nie byłam szczupła. Zasze pulchna ale nie aż tak :-(

Gość jeżeli nasmiewałaś sie kiedyś
skoro tak, to schudniesz, tylko ogranicz do minimum pieczywo, słodycze i nie jedz po 18 :)

Gość w tym problem
nie możesz jeść tylko liścia sałaty całkowicie rozregulowałaś sobie metabolizm jedząc za mało musisz zacząć jeść 5-6 niewielkich posiłków i wszystko wróci do normy no i zaczniesz chudnąć:)

Gość załamana i gruba
zaczynam w to wątpić...Od dwóch tygodni jem: rano odtłuszczony jogurt z otrębami, w parcy dwie kromki ciemnego pieczywa w chudą wędliną, potem obiad np. ryż z warzywami i wieczoram jabłko........a mimo to przytyłam ponad dwa kilo:-( Moze robę coś nie tak, może jednak jem za dużo, już sama nie wiem. Nie mogą na siebie patrzeć :-(

Gość w tym problem
a kiedy masz dostać okres?

Gość załamana i gruba
wczoraj sie skończył

Gość w tym problem
no to na pewno przez okres:) nic się nie przejmuj, przeciez to normalne to tylko woda, która zatrzymała sie w organiźmie przez okres

Gość załamana i gruba
a ileta woda sie utrzymuje? W ostatni dzień okresu organizm jeszcze nie wrócił do normy? Boję sie już stawać na wagę. Nie dość że nie mogę zredukować wagi to ona rośnie :-(

Gość w tym problem
a jak często ważysz się?

Gość fakt loreal się strasznie
mniej więcej co dwa tygodnie...a może masz jakiś pomysł odnoście menu? Wiesz jak czytam te z gazet czy poradników tą są albo skomponowane dla kogoś kto siedzi cały czas w domu i ma dużo czasu, albo dla składa sie właśnie z sałaty i pomidora.

Gość mam ten sam problem
Witaj! Mam ten sam problem...Jem 1200 kcal i co ...i tyje...Mam 168 cm wzrostu. Jeszcze rok temu wazylam 56 kg. ponzije ni z gruszi nie z pietruszki doslzo do 60- zaczelams ie ograniczac w jedzeniu, zapisalm na aerobik - i co i przytlam do 62 (styczen)...teraz jest wzresien ...(od czerwca przestlam chodizc na aerobik) ale jedzenei dalej ograniczam - niejem bialego chleba, nie jem po 18, jem ok 1200-1500kcal i co ? WAGA 65.... Od 3 mieiseicy biore yasmin, moze to od tego? Od roku przestalam zazywac tabletki na taryczyce-euthyrox i letrox (lekarz mi kazal przestac) - dzis ide badac hormony-musze sie dowiedziec od czego nie wchodze w swoje ciuch-bo przeciez nie od jedzenia do jasnej cholery!

Gość załamana i gruba
ja biorę tabletki, ale od bardzo dawna, wiec to raczej nie od tego. Zawsz e waga mi skakała, ale tyle to jeszcze nie ważyłam :-0

Gość w tym problem
jedynie mogę napisać Ci co ja jem:) 1 śniadanie - 2 kanapki (chleb razowy) z masłem i z serem (jem przeróżne rodzaje serów - wiejski, żółty, biały, pleśniowy itd.) z pomidorem, ogórkiem, rzodkiewką z czym tam chcesz 2 śniadanie - owoc (banan, grejpfrut czy jabłko, no co tam akurat kupiłam) i garść owoców suszonych) obiad - filet rybny albo filet z piersi kurczaka i sporo surówki oraz jeśli jestem głodna to kasze (kus-kus, gryczaną, jaglaną, kukurydzianą itd.), ale nie codziennie, bo wolę zjeść więcej fileta niż zapychać się na codzień czasem zupa podwieczorek - jogurt, maślanka albo to na co akurat mam ochotę:) kolacja - duży jogurt z otrębami albo 2 kanapki (to zależy na co mam ochotę) pamiętaj, że bardziej szkodzisz sobie jedząc to na co kompletnie nie masz ochoty i czego nie lubisz niż gdy od czasu do czasu zjesz jakiegoś niezdrowiaka poza tym pij dużo, ale nie tylko zimnej wody, a ciepłych herbat owocowych, zielonych czy ziołowych:0

Gość załamana i gruba
dzieki :-) Muszę sie zabrac za sibie bo jeszcze trochę a poczuję do siebie odrazę :-(

Gość w tym problem
po prostu przestań o tym obsesyjnie myśleć i JEDZ! mało, ale często i na pewno będa efekty nie jutro, nie pojutrze ani za tydzień, ale po miesiącu na pewno:) cierpliwości:)

Ze mną było tak samo a w sumie nadal jest:( tyle że u mnie to wszystko przez Yasmin! Brałam to świnstwo prawie dwa lata pół roku temu odstawiłam i sie zaczeło:( przed tabletkami ważyłam 52 kg przy wzroście 164cm. Teraz warze 61 i za cholere nie moge zbic wagi!! To miały być nowoczesne tabletki bez fektu tycia! Gówno prawda. Załuję bardzo...ale cóż nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem....

poproś lekarza o skierowanie na badania - oznacz poziom hormonów tarczycy możesz mieć niedoczynność - wtedy przybiera sie na wadze bez wyraźnej przyczyny