Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Loola1979

PAKUJE SIĘ W G...., CHYBA......

Polecane posty

Loola, może najpierw uporządkuj swoje zycie, kopnij faceta w tyłek, podzielcie swoje sprawy, a dopiero potem szukaj sobie faceta. taka chyba powinna być kolejność nie? A ty najwyrażniej zmierzasz w stronę jakiegoś chorego trójkąta, zdradzania, kłamania itd. Nigdy nie pojmę, dlaczego ludzie tak komplikują sobie zycie. Przecież to oczwiste, że powinnaś zacząć od zakończenia wczesniejszego zwiazku. Potrzeba Ci do tego od razu nowego faceta? I jak on się poczuje, jak mu oznajmisz, ze tak właściwie, to jesteś jeszcze z kimś??????

Gość Loola1979
dzieki za opinie....tak, jestem masochistką, a raczej byłam/////kopnęłam go w dupę....w sobotę.....kiedy dobitnie zapytał, czy dzisiaj będzie obiad, bo jest głodny od 2 tygodni......Powiedziałam mu żeby wrócił do mamy.....mieszkamy razem do końca września......i czuję,....hmmmm ulgę. A facet Irlandczyk.....hmmmm.....jest boski..i nic tego nie zmieni....kiedyś powiedziałam mu Hi, hmmm....uśmiechnął się i spuścił wzrok....i ciągle się widujemy.......i nie wiem jak zacząć , a chcę..... bardzo.. Iza