Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szanta

USG 3/4D Krakow

Polecane posty

Hej, czy ktos moze podzielic sie swoimi wrazeniami? Polecic pracownie? Odradzic pracownie? Nie chodzi mi o ogolne zdanie na temat: czy potrzebne, tylko o konkretne informacje dot pracowni wykonujacych USG 3D w Krakowie :) Dziekuje!

Dzieki Zuzka, cenna wiadomosc - przynajmniej wiem gdzie tego nie robic :) Szkoda ze Wam sie nie udalo poogladac dzidziusia, mam nadzieje ze nasz bedzie bardziej sklonny do wspolpracy :)

Gość odpowiadam
na Ujastku robia wszystkie badania usg,ja robilam wszystkie i z kazdego jestem zadowolona,ale wiadomo,ze najwieksze wrazenie zrobilo na mnie 4d,lekarze tez spoko,najlepiej bedzie jak wejdziesz na ich strone i poczytasz sobie,www.ujastek.pl (nie umie dodawac linkow-sorki),cena za 4d to 250zl,za 3d 150,a za 2d 70,chyba Cie nie oklamalam,najwyzej niedluzo sie pomylilam.Jesli chodzi o 4d to naprawde warto,bo zobaczysz swoje malenstwo,pod warunkiem,ze nie bedzie sioe zbyt wiercilo tak jak Nasze,ale i tak bylismy z mezem zachwyceni.Udzielaja tez rabatu,tzn.kazda kolejna wizyta jest tansza,my pirwsze robilismy 3d,wiec jak poszlismy na 4d to dali nam 20%rabatu i zamiast 250 zaplacilismy 200zl.Mam nadzieje,ze Ci troche pomoglam.

Gość ula_g3
mi informacje o usg na pewno pomogły... :) a ja będę robić usg 21 lutego br. i się strasznie denerwuję... wszyscy mnie przestrzegali przed doinformowywaniem się samemu, a ja naczytałam się o perypetiach innych dziewczyn w ciąży i jestem przerażona... a na to że mąż będzie rodził ze mną nie mogę liczyć bo wiem że on już w drzwiach wejściowych do szpitala zemdleje... ale mam jeszcze dużo czasu żeby się przygotować psychicznie... jak będę już po to napiszę, bo wiem że innym może się okazać to pomocne... :)

Gość ula_g3
ja robiłam na Ujastku, ale w Medycynie Prywatnej... usg było narazie 2D, ale jestem zadowolowa... lekarz w porządku, podczas usg wszystko mi tłumaczył,a po nagrał mi płytkę ze zdjęciami, dał wyniki i jeszcze raz wszystko opowiedział i wytłumaczył :) cena to 200 zł za 2D (+ CD ze zdjęciami), a 3D - 250 + płytka

jest taki gośc, nazywa się dariusz zarotyński, znajdziesz go w sieci, robiłam u niego genetyczne i połówkowe, 250 zł za około 40 minut + płyta z całego USG - warto było jak nie wiem co :) USG genetyczne w 12 tygodniu - coś niesamowitego :) lekarza polecam bardzo, nawet moje znajome ze śląska specjlanie do niego przyjeżdzają

Gość basia4444
no fakt, ale mi się przydało to info :)

Gość gość
Chwalę sobie doktora Łabiaka z gabinetu na Podkowińskiego. Na miejscu nie ma pełnego usg co prawda, ale można się na takie pełne umówić u niego na Piłsudskiego w Ultramedica. Dobry, uczciwy kontakt, zawsze mówi jak jest, a nie opowiada bajeczek. Można dopytać, nie zbywa człowieka a miałam sporo doświadczeń z lekarzami, którzy właśnie tak robili.

Gość gość
Podpowiadałabym pana Łabiaka. Przyjmuje na pewno w swoim gabinecie na Podkowińskiego w Krakowie, ale wiem, że też w Ultramedica, bo tam chodzę na pełne USG. Dobry lekarz, ma bardzo taktowne podejście, a jednak w tej branży to jest to bardzo ważne. Znam wielu mało sympatycznych lekarzy, którzy mają ogromną wiedzę, tylko co z tego, skoro nie potrafią z pacjentem normalnie porozmawiać, tylko odstraszają tak naprawdę.

Gość gość
Zajrzyj na www.facebook.com/GabinetLabiak Ten lekarz prowadził mi dwie ciąże, w tym jedną problematyczną. Nawet potrafił mojego męża uspokoić, co naprawdę się rzadko zdarza :) Długo się u niego leczyłam już przed pierwszą ciążą, zawsze terminowy, przyjmuje w niektórych przypadkach całodobowo, a co najważniejsze doświadczony specjalista. Specjalizuje się w najtrudniejszych przypadkach. Rzeczowy i spokojny. USG profesjonalne, żadnego pośpiechu. Myślę, że to duży plus jednak.

Gość gość
Myślę, że jeśli chodzi o zrobienie badań, ale też leczenie warto się wybrać do Kliniki Femina. Ja sobie bardzo cenię specjalistów, którzy tam pracują, są bardzo dobrymi fachowcami, można liczyć na pomoc, w różnych także trudnych i nietypowych przypadkach.

Gość gość
Jak dla mnie dr n. med. Magda Rybak Krzyszkowska jest numerem jeden w Krakowie. Przyjmuje w gabinecie na ulicy Królowej Jadwigi. Wykonuje także echo serca płodu i posiada specjalizację z genetyki klinicznej. To jedna z najlepszych specjalistek w zakresie badań prenatalnych w Polsce.

Gość Basiulka_09
Ja co prawda nei w krakowie, ale w lodzi w przychodni la vida robiłam usg 3d i dostałam nawet nagranie na płytce. lekarka bardzo fajnie mnie przygotowała psychicznie na ten widok i pokazala dziecko. to byl piekny moment zobaczyc swoje dziecko. a ta przychodnia to w ogole swietne miejsce - prowadza mi ciaze i naprawde jetsem zadowolona jak nigdy.

Gość gość
Ja w Krakowie na USG byłam w Prima Med. Jeszcze kiedy byłam w mojej pierwszej ciąży. Teraz to już druga i na pewno też tam będę się zgłaszać. Personel jest bardzo pozytywnie nastawiony do pacjenta i czułam się tam bardzo komfortowo.