Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaGta12131

czy zatrudnilibyście opiekunkę do dziecka bez doświadczenia

Polecane posty

Gość aaaGta12131

w opiece nad dziećmi, tzn ma jakieś tam doświadczenie, ale jeszcze nigy nie pracowała jako opiekunka??? Bo chciałabym podjąc taką pracę, ale nie mam takowego doświadczenia, czy mam szanse???

Gość przemyt szczęk rekina
zalezy do jakiego dziecka - jeśli niemowlę to nie kazdy zatrudni, jeśli starsze to tez musisz zdawac sobie sprawę, ze to jest odpowiedzialnośc za dziecko i uważać na pracodawców, bo to, ze nie masz doswiadczenia dziala w dwie strony: ryzyko dla mamy jest takie, ze nie będzie pewna, czy sobie psychicznie i fizycznie poradzisz z obowiązkami, bo praca przy dziekcu jest ciążką pracą ryzykio Twoje: mozesz trafic na wyzyskiwacza, ktory gdy zobaczy ze nie masz dosw.przy tym zajęciu ()a byc moze i zyciowego) będZie próbowal Cię wyceckać, nie zaplacić albo wmówić, ze coś robisz nie tak

Gość co to znaczy bez doświadczenia
?? w ogóle nie miałą z opieką nad dziećmi doświadczenia, czy po prostu nie robiła tego wcześniej zarobkowo?

Ja ztrudnilam, i bardzo dobrze wyszlo :) W koncu keidys musisz zdobyc doswiadczenie...

Gość a jak ktoś ma
zdobyć doświadczenie jak go nikt zatrudnić nie będzie chciał....?

Gość Mnie zatrudnili
pierwszxy raz a nie mialam doswiadczenia... Tzn opiekowalam sie dziecmi w rodzince... Było fajnie i strasznie lubilam te prace... Potem juz szło bez problemów, kazda nastepna rodzinka była coraz fajniejsza, a ja moglam sie pochwalic coraz wiekszymi doswiadczeniami :) Zawsze musi byc ten pierwszy raz :P

Gość aaaGta12131
dzieki za wszystkie wypowiedzi, bo właśnie ma jedno ogłoszenei na oku, ale wiem czy mam w ogole szanse sie starac???!!