Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka ja.

w jakim banku zalozyc sobie konto?

Polecane posty

Gość taka ja.

potrzebne jest mi ze wzgledu na allegro, wiec chodzi mi o to aby koszty utrzymania byly jak najnizsze

Gość zmp
wlasnie. tez by mnie to interesowalo z tym,ze inteligo niestety nie moge bo nie mieszkam w polsce a tam trzeba osobiscie podpisac papiery. czy normalne banki jak pko czy inne podobne maja tez online -banking?

Gość taka ja.
a mozecie napisac jakie są koszty utrzymania?

w Inteligo nie trzeba podpisywać papierów osobiście, mi przysłali dokumenty kurierem :) ale tańszy jest mBank i też wszystko załatwia się przez pocztę

Gość to zależy
Jeśli konto potrzebne jest ci tylko do przelewów to Mbank. Jest najtańszy. Jednak ja polecam PKO BP. Za rachunek ROR + dostęp przez internet płacisz miesięcznie 3,50(student). Przelewy wewnętrzne(do Inteligo też) są darmowe, a zewnętrzne kosztują 50 gr. PKO ma najwięcej bankomatów w Polsce, gdzie kasę wypłacisz bez prowizji.

Gość ja też chcę
założyć sobie konto drugie...a jakie polecacie oprócz mBanku???

Gość mbank jest najlepszy

Gość taka ja.
a mozecie mi "tak na chlopski rozum" wytlumaczyc jak wlasciwie funkcjonuje konto na mBanku bo ja czytam regulamin i dalej jestem zielona z gory dziekuje

Gość TRUDNE
bank slaski tez ma dostep internetowy. Ja kozystam i jestem zadowolona!!!!

funkcjonuje tak samo jak każde inne, z tą różnicą, że nie ma żadnego oddziału z okienkami (mimo, że mBank jest częścią BRE Banku), tylko cała obsługa konta odbywa się przez Internet

Gość taka ja.
no dobrze a jak mogę tam wpłacić i wypłacic gotówke no i czy na pewno jest to bezpieczne? czy mogę np wpłacic tam np 500 zl bez zadnych obaw *wybaczcie glupie pytania:p

wpłacić można tylko przelewem z innego konta albo na poczcie, ewentualnie wpłatomatem, ale to tylko w dużych miastach wypłata gotówki tylko w bankomatach - bezpłatnie w sieci Euronet i w bankomatach WBK

Gość taka ja.
czyli spokojnie mogę zalozyc sobie to konto? chodzi mi o to czy nie bedzie zadnych oplat?

Lukas. Konto e-PRO. Internetowe, z tokenem operacje całkiem za darmo. A dobrze oprocentowane

Gość Gosiaczek_
ja mam w pkobp, w tym inteligo,polecam