Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bol glowy

glupie tel chyba z budki

Polecane posty

Gość bol glowy

jak sprawdzic do ktorej budki nalezy nr. od kilku dni ktos do mnie wydzwania na komore. Wyswietla mi nr po kierunkowym 801... gdy tam zadzwonilam to ktos faktycznie odebral ale byly dzwieki takie jak z automatu z budki.Kilka razy w ciagu dnia ktos poswieca ok 20 minut aby mnie wkurzyc, zamierzam udac sie na miejsce gdzie umieszczony jest temn automat, byc moze ze w poblizu mojego domu, a moze jezeli dalej to tez sie uda przylapac zartownisia. Dzwonilam na informacje i podalam ten nr. Niestety nie moglam sie dogadac, mam podac adres a oni podadza nr :D bo w druga strone nie udzielaja inf. Rozumie to ale przeciez ja nie pytam o adres osoby prywatnej :0

Gość bol glowy
nikt nie pomoże?:(

Gość bol glowy
leonoro, sliczne dzieki :O

Gość hmmmmmmmmmmmmm.......
jedyne, co możesz spróbować, to obejść wszystkie budki w pobliżu Twojego domu i dzwonić z nich na Twoją komórkę - może rozpoznasz numer... nic innego mi w tej chwili nie wpada do głowy

Gość bol glowy
tez tak myslalam na poczatku.Nalezy wziasc pod uwage tez fakt ze nr tel. pochodzi z automatu umieszczonego gdziekolwiek, np przychodnia, urzad, szkola, jednostka wojskowa a nawet w komendzie tez sa automaty.

Gość bol glowy
znowu debil wydzwania i pyta sie czy dodzwonil sie do skupu butelek. Ja mu na to ze nie:O pomylka- gabinet masazu erotycznego. Kurcze, czy nr ktory po kierunkowym zaczyna sie 801 to napewno budka, juz zwatpilam

Gość nienienienienie
nie, budki są jakoś inaczej - a to nie komórka? Heyah zaczyna się na ósemkę