Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Micra

Do osob pracujących w przedszkolach

Polecane posty

Gość Micra

Witam, chciałabym zostać wychowawczynią w przedszkolu.Nie wiem tylko jak się do tego zabrać.Czy należy roznosić CV po wszystkich możliwych placówkach czy np. w kuratorium lub na jakiejś stronie www są oferty dla poszukujących pracy w tym zawodzie?

a konkretniej możesz- prywatne czy państwowe.Masz jakieś kwalifikacje czy tylko chęci?

Gość Micra
Nie ma dla mnie znaczenia czy prywatne czy państwowe. Mam skończone studia magisterskie - pedagogika specjalna, znam język migowy, pokończyłam różne kursy np.Klanza, pedagogika M.Montessori. Mam doświadczenie w pracy z grupą dzieci.Nie mam jednak studiów z zakresu PWD.

Gość benny hill
najlepiej isc z cv do dyrektorki przedszkola. szkoda tylko ze w zamian sie slyszy ze narazie nie ma etatow...

Gość trzeba
roznosić podania, może zadzwonia - jak wszędzie

Gość Micra
wtykam palca w pupe Jankowi z 3 grupy:classic_cool:

Gość Nie to pytanie
mnie powalilo, jak mozna byc tak ograniczoną, gdzie ty zyjesz dziewczyno, w puszczy ...

Gość Micra
Do osoby, którą pytanie powaliło - możliwe,że źle sformułowałam wypowiedź. Nie szukam porad jak szukać pracy, bo to,że trzeba nosić CV, chodzić od drzwi do drzwi, przeglądać ogłoszenia itp. itd. to ja wiem. Chodziło mi dokładnie o przedszkola, bo np. w żłobkach jest tak, że nie zanosi się CV do konkretnej placówki tylko do dyrekcji, jednej dla wszystkich żłobków. Natomiast w szkołach organizacja roku z tego co wiem odbywa się już w marcu i najlepiej wtedy się starać. Zastanawiałam się czy np. w sprawie przedszkoli nie należałoby szukać ogłoszeń w kuratorium, podobnie jak dla nauczycieli, stąd to pytanie

Gość Pedagogika
specjalna nie daje ci kwalifikacji do pracy w przedszkolu. Musisz skończyć kierunek Wychowanie Przedszkolne

Gość gość
i jak? udało ci się coś znaleźć ?