Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ala000

po slubie czy przed?

Polecane posty

Gość ala000

Jestem bardzo ciekawa czy sa jeszcze faceci, ktorzy marza o dziewicy?Jak sie zapatruja na kobiety, ktore z roznych wzgledow nie wspolzyja przed slubem?Wielu facetow zapewne twierdzi,ze sa to kobiety niewspolczesne.Czy jednak nie mozna tego dziewictwa uznac za atut, za cos co dla danej kobiety ogrywa wazna role?Czy mezczyzna takiej cnotliwej kobiety nie powinien byc dumny, z tego ze jest dla niej kims wyjatkowym skoro wybrala wlasnie jego i czekala z utrata dziewictwa az do slubu?Czy to jest normalne czy raczej nie?

Gość przykra prawda
Dziewice są niestety albo pasztetami albo nawiedzonymi katoliczkami. W żadnym z wyżej wymienionych przypadków nie są pociągające dla facetów.

Gość bver
ja wole dziewice bo sam jestem 23 letnim prawiczkiem..

i co? i taki facet, który bedzie wiedzial, ze po slubie mu sie oddasz - będzie do tgo slubu dązyl. Ty bedziesz podjarana, ze on to z milosci, a jemu tylko jendo bedzie w glowie. A potem cie zostawi - i co wtedy? :-0

a poza tym - co, jesli po slubie sie okaze, ze nie pasujecie do siebie pod wzgledem sexualnym? cale zycie bedziecie sie męczyc ze sobą? lepiej wiedziec co sie bierze, ze tak brzydko powiem. Problemy sexualne, moze wydają sie błahe, ale niektore z nich mogą spowodowac ze zwiazek sie rozpada. wiec lepiej zeby sie rozpadl przed slubem niz po.

Gość nie powtarzaj się

Gość no jaasne
Pelno na swiecie takich egoistow. Nie warto soebie nimi zawracac glowy. Facet ma kochac Ciebie, a nie kawalek blony.

Gość ja myślę że tak
skrycie to każdy facet chciałby dziewicę za żonę, bo dziewica nie ma porównania i nawet jak facet jest kiepsi to ona o tym nie wie bo nie wie , ze może byc lepiej...

Gość muszka M.
ala - faceci marzą o dziewicy, ale tylko o takiej, która odda im się... przed ślubem a raczej bez względu na ślub

do przykra prawda -masz male pojecie o swiecie i zal mi ciebe skoro tak myslisz ja jestem ladna(przynajmniej tak ludzie o mnie mowia-zeby nie bylo ze w samouwielbienie wpadlam) i mam ladne kolezanki wszystkie jestesmy dziewicami i mamy po 20 lat -niektore z nas mialy chlopakow,niektore nie mialy-ale i tak zadna z nas nawet bedac w kilkuletnich zwiazkach nie uprawiala seksu i bynajmniej nie jestesmy nawiedzonymi katoliczkami powniewaz nie wszystkie jestesmy wiezace lub wyznajemy inne religie

Gość hehehehehe1
dobre dobre macie po 20 lat i juz bylyscie w kilkuletnich zwiazkach............... błahaha

Gość przykra prawda
mała DeDe: ośmieszyłaś się sama, więc ja już tego robić nie muszę.

Gość DziwictwoToJakPieknyPrezent
Dla mnie wazne zebym ją kochal a ona mnie, jesli do tego bylaby dziwica cieszylbym sie podwojnie.