Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ryana

Błagam o pomoc !!!!!!!!!!!!!RYANAIR

Polecane posty

Gość Ryana

Hej, błagam o pomoc - mam zarezerwowany lot do Dublina na 2 osoby (jedna rezerwacja) na 3 pazdziernika z Ryanair. Niestety nie zdaze sie obronić do tego czasu i chciałabym przesunąć termin lotu na 12 pazdziernika. Czy ktos przesuwał lot? Ile płaciliście? Na stronie jest napisane że 35 euro od osoby- czy to prawda? I czy jak jest jedna rezerwacja to i tak zaplace 70 euro (35 od osoby)?A jesli placilam za bilet teoretycznie 0,01 euro (dla dwóch osob po wszystkich oplatach wyszlo 50 euro)to może sie okazać zę po wyrównaniu zapłacę więcej za przesunięcie? Chodzi o to że musze zapłacić za bilet swój i koleżanki bo mamy jedna rezerwacje! W dodatku ja nie mam karty i jej mamy kartą płacimy :(((Błagam o pomoc!!!

Gość Ryana
Aha i jeszcze jedno...czy jak jednak po prostu nie przyjdziemy na lotnisko i tak jakby od nowa zarezerwuje lot na 12 pazdziernika to nic nam nikt nie zrobi? Chodzi o to czy po prostu jak nei poinformujemy ze nas nie bedzie w samolocie to czy nie ebdzie konsekwencji żadnych? I jeszcze jedno...można niby telefonicznie przesunąć lot- duża jest różnica w cenie??? Please odpowiedzcie!!

Gość Ryana
Dzięki bardzo :) ale może ktoś zmieniał??? Chodzi mi o takie praktyczne zastosowanie tego!!!!!!!:( :( :(

Gość ta facetka ma taki sam problem
moderia -bingo! jestes wielka :D

Gość Ryana
Dzięki serdeczne ale ogólnie trak się wkurzyłam :( Nie wszyscy są tacy bogaci żeby dla nich 300 zł ( bo pewnie tyle będę musiała zabulić za zmianę jak nie więcej :() Nie było problemem!!!! Wszystkie te linie lotnicze patrzą tylko żeby zarobić :( Przecież to absurd!!ZA dwa bilety zapłaciłyśmy 50 euro kartą a teraz za zmianę jak dobrze pójdzie zapłacę 70 euro!!!!! Czy to nie wkurwiające???? Chyba bardziej będzie mi sie opłacało stracić 50 euro :(( i znowu wydać 50 euro na kolejne 2 bilety bo widziałam że jest taka możliwość żeby na 14.10 kupić bilet znowu za 0,01 euro! Nie dość że człowiek ma stresy, zbierałam na wyjazd przez rok , rodizce biorą kredycik mały żeby mi resztę dołożyć, przez to nawet na święta nie porzylecę :( i te firmy specjalnie tak robią :((((( Nie wiem..jak już będę znała datę konkretną to może z kimś się wymienię a jak nie to po prtostu oddam te bilety komuś bo się zmarnują!!!!!!!!!!! Ale mnie to wszystko wkurwiło...po prostu szok :(

Gość Ryana
Moderio wszystko ok - linki są ale nawet tam ten pieprzony ryanair nie podał konkretów!! Nie ma stałej stawki dla zmiany rezerwacji :( Niby 35 euro a jednak może więcej , telefonicznie ozywiscie 2 razy drożej bo chamy wiedzą że nie każdy ma kartę kredytową :( Znowu będę musiała prosić koleżankę żeby jej mama bukowała - aż mi wstyd przed jej mamą , koleżanka sie zdenerwuje też :( Czuje sie okropnie :((((( A wie ktoś czy coś sie stanie jak nie pryzjdziemy an lotnisko 3 .10? Jakieś konsekwencje beda??? Bez problemu zabukujemy na 12.10 mimo że mamy rezerwacje na 3.10???

Gość ta facetka ma taki sam problem
wiesz skoro tak emocjonalnie podchodzisz do tego to chyba powinnaś na przyszłość zainteresować się opcją jaką stosują np biura podrozy tzw "kup sobie spokoj" czyli za niewielką dopłatą masz pewność, ze w przypadku zdarzeń losowych nie będzie problemu z przebukowaniem czy rezygnacją.Po co potem niepotrzebnie bluzgać? ;) Połamania;)na obronie!

Gość Ryana
Dzieki ;) za rady i ochlodzenie rozemocjonowanej główki :P Pozdro!Coś wymyslę :)