Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

coco chanel

KTO WYSYLAL PAPIEROSY DO NIEMIEC???

Polecane posty

ja wyslalam jeden jedyny raz, wiec na pewno nie przekroczylam zadnego bzdurnego limitu. Dokladnie tak mysle, powinni o tym informowac na poczcie przed wyslaniem, a nie paczki gina... Ciekawe gdzie trafiaja :/ A jak nie chce im sie powtarzac tego za kazdym razem kazdemu klientowi to ogloszenie by jakies wywiesili czy cos...

Na poczcie nie powiedzieli mi dlaczego, bo to nie ich działka jest :( Oni wysłali, ale widocznie gdzieś tam nie przeszły dalej po kontroli. :( Teraz już nie wysyłam, i znajomi mówią, żebym nawet nie próbowała, bo i tak nie dojdzie.

tez mysle ze ktos to kradnie. Bo niby dlaczego paczka z papierosami wyslana tydzien po tej mojej normalnie doszla. No i jak mowilam - rece opadaja z bezsilnosci... bo ze zlodziejem nic nie zrobisz:(

wiecie moze ile wazy jedna paczka fajek? pozniej pojde do sklepu to zypatm,bo niestety na papierosach nie jest napisane :(

Gość gość
Nigdy tego nie robiłem, musisz zobaczyć jak to prawnie wygląda. Albo zapytaj bezpośrednio w firmie przewozowej - http://www.eurohermes.eu Zakładam, że legalne fajki w dopuszczalnej ilości można przewozić, ale to musicie sobie jeszcze zweryfikować.