Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość novinkamalinka

chemia- czym myc buzie, kto zna składy i wie co lesze...

Polecane posty

Gość novinkamalinka

Oto składy, co wybrac... MYDŁO Skład: Sodium Tallowate, Sodium Cocoate, Aqua, Glycerin, Lanolin, Perfum, Sodium Chloride, Tetrasodium Etidronate, PEG-14M, CI 77891, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Benzyl Salicylate, Alpha - Isomethyl Ionone, Citronellol, Geraniom. ŻEL Skład: Aqua, Lauryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Coco Glucoside, Sodium Cocopolyglucose Tartrate, Sodium Lactate, Panthenol, Triticum Vulgare, Chamomilla Recutita, Bisabolol, Glycerlyl Caprylate, Glyceryl Oleate, Lactic Acid, Parfum.

Gość uppppppppppppppppp

Gość tak sie zastanawiam...
czy to czzsem nei sklad mydla i uniwerslanego zelu Babydream Rossmann?? a jeśli nie to napisz o jakie mydlo i jaki zel chodzi Powiem jedno. Żel nie ma SSL więc powinien być ok

Gość novinkamalinka
zel rosmmana mydło bambino Chodzi mi do mycia nie tylko ciała ale i buzi (zwłaszcza buzi z gróry dzieki

Gość novinkamalinka
nie wiem czy to róznica, ale mam tłusta naczynkowa na dodatek skóre i do tego tradzik (gronkowiec. Mam duze roblemy ze skóra....

Gość sprobuj najpierw mydla
mydlo taniutkie niewiele ponad złotowke, jak ci nie bedzie pasowac to potem kup zel.

Gość novinkamalinka
ale chemicznie bambino tez jest ok a moze jest tez mydło z rossmanna z tej serii co zel /babydream/ i jest lesze od bambino

Gość do sróbuj najierw...
własnie uzywałam bambino cały czas, ale sama juz nie wiem duzo osób odradza mydło, ja sie komletnie nie znam i dziwi mnie, ze o umyciu sie mydłem bambino zostaje taki osad na wannie....co to jest nie wiem, dlatego ytam znajacych sie na składach chemicznych, bo ja jestem zielona

Gość tylko żele ERIS
nie mają w składzie SLS i są bardzo delikatne dla cery

Gość novinkamalinka
no ten rosmanna tez nie ma sls

Gość kreconaola
lala

Najlepszą rzeczą jaką odkryłam do mycia twarzy sa mydła EKOSENSU. Bez chemii, z naturalnymi składnikami, rewelacyjnie działają na cerą, nie dość ze nie podrazniają to poprawiaja jej wygląd i nie wysuszają (co w mydlanym i zelowym świecie jest zadkościa). Gorąco polecam:) tu stronka jak ktoś ciekawy: www.ekosens.pl Pozdrawiam:)

Gość ZaGoramiZaLasami
Ja myje mydlem bambino i jest wszystko ok:) /chociaz kremu bambino juz bym nie nalozyla bo mi zatyka pory/