Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chłopak1

jakie są najlepsze majtki dla chłopaka?

Polecane posty

Gość grzyby
Białe slipy czy obcisłe bokserki !!! Czasem stringi ;) . Ale tyłko biały :))

Gość gdf
Jak macie ochote i sie wam podobaja bokserki flakowate, to sobie same je noscie ;p.

Gość lekarz ur
Majtki przede wszystkim powinny być wygodne : bawełniane i absolutnie nie obcisłe. Najlepsze są slipy ,problem w tym ,że producenci ( i tu nie chodzi o wielkość przyrodzenia ) pozostawiają zbyt mało miejsca na jądra, Jądra nie mogą być uciskane !!!! tak jak damskie piersi muszą być tylko podtrzymywane ,ale nie obciskane i nie powinny być w pełnym zwisie jak np. w bokserkach ,jeśli chodzi o tzw biodrówki - tu jest kwestia różnic budowy ciała męszczyzny i kobiety : męszczyzna ma pas ,kobieta talię więc biodrówki są dla kobiet ,a nie dla męszczyzn. Pani zastanówcie się czy ma się podobać czy ma być zdrowo

Gość Doświadczony przez życie
A ja chodzę tylko i wyłącznie w stringach. Kąpielówki też mam stringi. I żadnych blaszanych gaci a tym bardziej kalesonów nie cierpię.

Gość gość
ja noszę bokserki obcisłe bezszwowe , ktore trzymają wszystko jak należy :P:P lub skąpe slipki Tanga, - po bokach tylko gumę mają więc co sądzicie o wygladzie faceta w takich skąpych tanga???

Gość gość
nosze tez bokserki bez nogawek , takie skrócone , sa bardzo wygodne :P:P,

Gość Michał12
To zależy od rozmiaru, ale dla dużego przyrodzenia najzdrowsze i najwygodniejsze są slipy (przyrodzenie się nie poobija nie dojdzie do skręcenia jadra... nie nie będą potrzebne częste wizyty u urologa) dla mniejszego przyrodzenia polecam bokserki.

Gość Michał12
Dodam że każdy spindoktor będzie polecał jakąś firmę ale nie ma znaczenia jaka firma. Najlepsza jest bawełna, dobrze wyprofilowany krój i odpowiedni rozmiar. Te chińskie tanie majty tez są dobre ale polecam polskie bo nasze Polskie jest wyjątkowe w dodatku wysokiej jakości i na dłużej starcza np Gatta.

Gość Michał12
Aha zwróćcie uwagę żeby majty dobrze podtrzymywały i jak najmniej uciskały w szczególności dotyczy okolic uda w bokserkach jak ktoś posiada duże zbudowane uda lub małą wyćwiczoną du.. to musi uważać żeby się nie nabawić niedokrwienia żylaków w du... i td.. - niby majty a taki wpływ na życie usmiech.gif

Gość Krzyś 85
Albo moda albo wygoda Kiedyś były tylko slipy i nie było prostaty teraz mamy różne majtki i zdrowie w kraty.

Gość Marika128
Co wy gadacie? Ani majtki ani bokserki nie sprawia ze ptaszka będzie coś uwierać. To już nie te czasy gdy bieliznę produkowało się z nieelastycznego materiału. No chyba ze chcecie kupić chłopakowi coś o 2 rozmiary za małe lub z metka Cotton World bo z chińszczyzna nic nie wiadomo. Ale jak się pokusicie o Hendersona lub inna dobra markę to i slipy i bokserki będą właściwe. Mi się te podobają (choć nie wiem czy model nie bardziej:) http://www.internetowybutik.pl/bokserki-meskie-henderson-nod-32013.html

Gość Waldek g
Doświadczony przez życie- masz racje ,czasy się zmieniają ja także noszę tylko i wyłącznie stringi ,kąpielówki na plaży także i jak na razie ani mnie , ani mojej żonie to nie przeszkadza

Gość aldonarrr
Najlepsze są czarne bokserki, ja swojemu zamawiam zawsze w sklepie internetowym Key, przy okazji jak zamawiam dla siebie;))

Gość marikaU2
A oplaca sie tak przez Internet bieliznę zamawiać? Przecież trzeba jeszcze opłacić przesyłkę. Widziałam tą bieliznę Key, ładna, ciekawe jak się nosi..?

Najzdrowsze są luźne szorty. Obcisłe bokserki i majtki są niezdrowe, bo po pierwsze podnoszą temperaturę jąder (a to złe dla płodności i męskiej siły - nie bez powodu męskie oprzyrządowanie jest na zewnątrz ciała - lubi niskie temp.), po drugie gniotą. A majtki są obleśne dodatkowo - u mężczyzn wyglądają jak pielucha :d

Gość GraWklasy
Najważniejsze, żeby bielizna była z bawełny, bo taka jest najzdrowsza;) jeśli dbacie o swoich facetów to taką mu kupcie;)

Gość morelove_com_pl
Mój sklep z najlepszymi kosmetykami w bardzo atrakcyjnych cenach www.morelove.com.pl :)

a ja chodzę w 80% w satynowych luźnych bokserkach. W pozostałych przypadkach w bawełnianych ale takich nie rozciągliwych. Lubie jak bokserki są mega luźne i wystają trochę zza pasa od spodni. Niektórzy piszą ze im się zawijają nogawki, ale mi to się nie zdarza. Teraz już w sklepach ciężko kupić satynowe bokserki

wiadomo ,że faceci najlepiej się czują w bokserkach ,a co do ich wyglądu to już sprawa drugorzędna. Najlepiej żeby były typowo męskie. Ostatnio byłam u http://wsstudio.pl/fotograf-slubny-cennik i też właśnie fotograf mówił że niektórzy modele to kompletnie nie wiedzą w czym wyglądają dobrze, głównie się sugerują własnym gustem, często bardzo słabym ;p

Myślę, że najlepszą opcją są bawełniane obcisłe bokserki.

w obcisłych bokserkach czy slipkach to jajka się pocą i tylko są trzymane w podwyższonej temperaturze co nie jest wskazane. Mi się nigdy w luźnych bokserkach jajka czy w pachwinach nie poci.

Najlepsze dla faceta są bokserki i nie powinny być zbyt obcisłe. Bardzo duży wybór bielizny jest na cozacena.pl - http://www.cozacena.pl/, wiele ofert różnych sklepów internetowych w fajnych cenach, to fajna porównywarka cen więc na pewno znajdziesz coś ciekawego.