Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chloooopak

Niezrozumiała zasada

Polecane posty

Gość chloooopak
nie ma letko, nie ma letko.....

Gość chloooopak
skad wiesz ze nadejdzie:)? zdradz rabek:)?

Gość chloooopak
przepraszam: rombek :)

Gość chloooopak
już mialem zaprotestowac ale przeciez dla nas -długodystansowców- :) poczekać te pare miesięcy to tak jak mrugnąć;) ja przecież kiedy mówię, o jakichś drastyczncyh zmianach to tez mam na myśli jakiś proces ktory trwa przynajmnije rok czasu:) w ogle nie rozumiem jak mozna chodzic z kims miesiąc:) ja bym zacynał znajomość z rok a pierwszy pocałunek to po paru latach

Gość chloooopak
ja jak do tej pory jakieś 10 lat zabieram się do tego zeby poderwać jakąś dziewczynę, jak znam jakąś dziewczynę jako kolezankę rok, dwa to wydaje mi sie ze to bardzo krotko i nic o niej nie wiem wiec wydaje mi sie ze po roku chodzenia ze sobą to czlowiek dopiero troche sie pozna..a jak slysze ze ktos seks uprawia po miesiącu to..tak jakby uprawial z kims obcym moim zdaniem..no ale przeciez ja jestem dziwny:)

chloooopak - dobrze myslisz.. tak powinno być. Przynajmniej moim zdaniem. Powoli, zaczynać od całowania po rękach ;) tak z szacunku.. Nie wiadomo też, jakbyś się zachował.. czasem chce się tak .. szybko oddać się po części fizycznie, choćby właśnie poprzez pocałunek.. Chyba, że chodzi Ci o znajomosć - kumpel-koleżanka, to jak najbardziej, rok, może i więcej.. Seks to bardzo ważna sprawa..po miesiącu..? Brr. No ale może myślę tak dlatego, że jestem młoda? A nigdy żadna dziewczyna Cię nie \"podrywała\"? :)

Gość chloooopak
podrywały, niektóre to nawet bardzo ostro ale byłem twardy

Gość chloooopak
chcialem ale uwazalem ze jestem do niczego a nawet jak mnie podrywają to że nie wiedzą co czynią (ze ie wiedzą jak bardzo do niczego jestem)

Gość Do hola hola panowie
Mam pytanie do: hola hola panowie Nie znudziło Ci się tak czekać 3 lata? Nie rozglądałaś się też za innymi? Przecież nigdy niewiadomo jaki ktoś może być, i czy będzie nam odpowiadał. Takie działanie to chyba straszne ryzyko. Przecież jedyne co wiemy o takiej osobie to wyglą i jakieś niejasne wrażenia.