Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Belucci

Muszki owocówki, meszki PEŁNO ICH!!!!!

Polecane posty

Cholera mnie zaraz trafi z tymi meszkami, pełno mam ich w domu, a wszystko pochowane. Znacie jakies sposoby żeby je wytępić? PLIS

POMÓŻcie bo zwariuje, nikt nie ma tego cholerstwa w domu??? nie wiem czym to zlikwidować. Potworność...:-(

Gość jakbyś miał wszystko pochowane
to nie byłoby muszek :) zrób no dokładny przegląd w kuchni, taka muszka żyje 1 dzień, więc jak wszystko pochowasz, to jutro a najdalej za dwa dni ich nie bedzie.

suszyłam grzyby moze dlatego są , ale aż tyle??? Nie można tego czyms wyplenić? Podobno inwazja tego jest w tym roku, ja miweszkam przy stawach i one mi przez okno tez wlatują. FUUUUUUJ

szlag by je trafił, dzis kupowałam synkowi do szkoły bułóeczki słodkie i jak ekspedientka podniosła jedną to cała chmara tego sie uniosła z tych bułek, więc podziekowałam za bułeczki. Także wiem że to nie tylko u mnie tego diabelstwa jest pełno :-(

ja czasem poluje na nie w kuchni mokra scierka.........a potem zbieram ofiary z blatu;)

Magdooosia --> :D:D Ta, one są małe.. a pomyślcie sobie, że któryś z domowników ubił w kuchni zwykłą przebrzydłą muchę na obrazie, który wisiał NAD STOŁEM. No i oczywiście nie \'zdjął\' jej z niego. Jem sobie obiadek, patrzę na prawo a tam przyklejone musze zwłoki.. ble :o

Gość Sekrecik
Powiem wam,ze po zalozeniu tego topiku muszki zanikły.........cholery wykryły nasze intencje;):P

U mnie czasem sie pojawiaja - jesli zdarza mi sie czegos dobrze nie schowac albo przykryc. Ja je łapię odkurzaczem. Gdy obsiądą szafkę w kuchni, to delikatnie łapie je cienką rurką, po kolei, żeby ich nie spłoszyć. Głupie są więc zrobie ze trzy razy nalot - i po nich. :-)