Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zbyniuzgred

Dziwne???

Polecane posty

Gość Zbyniuzgred

Co myslicie o dziewczynie, która ma 19 lat i nigdy nie miała faceta? dodam, że jest b.ładna i ma podejście do życia jak rozsądna, dorosła osoba. Tak się zastanawiam, bo mam taką koleżanke i dziwi mnie to? :/

Gość durny więc jesteś

Gość wiersze księdza Twardowskiego
zdarza się ona po prostu nie leci na pierwszego lepszego, czeka na konkrety

Gość terra25
A co masz na myśli pisząc,że nie miała jeszcze faceta-bo różnie to można interpretować..

Gość aaa...
jest niesmiala

Gość rapara
Mozna sie cieszyc, ze jakas normalna dziewczyna. Moja byla miala jednego po drugim, skonczyla z jednym zaraz szukala kolejngo i tak sie jej zycie toczy. Caly czas ktos. A tu widze, ze jakas fajne, rozsadna dziewczyna, chociaz to troche dziwne, ze nie miala nikogo...

Gość Zbyniuzgred
nie jest nieśmiała, lubi pomagać ludziom i mówi, że szuka kogoś, kto ma w żyziu jakieś priorytety. O to mi chodzi, że nie miała nigdy chłopaka.

Gość rapara
To musi byc naprawde wartosciowa dziewczyna...

Gość ociosanek
jak to tak?

Gość znajoma znajomego
Tak do końca to nigdy nie wiesz czy ktoś kogoś ma czy nie. Pamietam, że wśrod znajomych byl chlopak , przystojny, dobrze poukladane mial w glowie, jednym slowem ok i też nie mial dziewczyny. Wszyscy sie dziwili jak to możliwe żeby taki fajny chlopak byl sam, koleżanki próbowaly go poderwać, nic z tego. Dopiero po czasie okazalo sie, że wcale nie byl sam. Byl z dziewczyna dużo starsza od siebie ( 9 lat) i nie bywal z nia w naszym towarzystwie ( może bal sie komentarzy albo ona nie chciala ) wiec wszyscy uważali , że jest sam a wcale tak nie bylo. Pisze to dlatego, że niekoniecznie musimy wszystko wiedzieć o wszystkich, ludzie maja swoje tajemnice :)

Gość maaaleństwo
wcale mnie to nie dziwi. Ja mam 22 lata i tez nie byłam nigdy z żadnym facetem. Nie lubię igrać z uczuciami albo być do kogoś przywiązana. aLe jak spotkam właściwego faceta, który mnie poruszy i będziemy się dogadyać, to myślę ze moja chęć do bycia niezależną minie. Po prostu może lubi swobodę.