Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szoki

harmonet - pytanie

Polecane posty

Kobietki mam prosbe, bralam wczesniej Microgynon21, sa to srednie tabletki pod wzgledem ilosci hormonow. Przestalam je brac ze wzgledu na klucie w podbrzuszu ktore stawalo sie nie do zniesienia. Teraz biore Harmonet po kilkumiesiecznej przerwie. Wiem ze Harmonet ma najmniejsza ilosc hormownow i slyszalam ze sa to tabletki dla nastolatek i drobnych dziewczyn, ja niestety do tych drobnych sie nie zaliczam i w zwiazku z tym mam pytanie: czy moge byc pewna tego ze tabletki zadzialaja? Po prostu sie boje ze ta ilosc hormonow moze nie wystarczyc :(:(

Gość tinji
ja biore harmonet 4 lata zaczelam w wieku18 lat teraz ma 22 i jest skuteczny tak jak na poczatku. Co z glupoty ze to dla drobnych kobiet i nastolatek hahaha!!!!!! owszem maja mniejsza zawartosc hormonow niz np.rigevidon a to dlatego ze harmonet to lek nowej generacji,po ktorym nie ma sie wielu skutkow ubocznych.Pozdrawiam i zapewniam ze jest skuteczny!!nie musisz sie obawiam a jesli nadal jestes nie pewna to wybierz sie do ginekologa a on rozwieje twoje watpliwosci papapa

Witam, mam do odsprzedania kilka listków Harmonetu. W razie zainteresowania proszę o kontakt olcia.k@o2.pl. Pozdrawiam