Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

HIPNO

Dlaczego, płakać mi się chce...

Polecane posty

Z moją narzeczoną pokłóciliśmy się na tyle poważnie, że się rozstaliśmy. Prosilem ją i błagałem żeby do mnie wróciła. Kiedy się zgodziła zaczęła ze mnie drwić, ironizować, dogryzać bez powodu, mimo iż ja chciałem dobrze i żadnego słowa nie powiedziałem źle. Płakać mi się chce, kochamją, ale nie umiem wysłuchiwać takich rzeczy. Mieliście kiedyś tak, pomóżcie.

Gość a kochanki się szukało na kafe
:O

ODP. To nie byłem ja. Doszedłem z jedną dziewczyną z kafeterii że to był mój kumpel, podłożył mi świnię nie pierwszą zresztą. Teraz to jestem ten prawdziwy ja. Ja nie wiem co mam robić, nic dla mnie nie mam sensu, totalnie się gubię nie wiem co mam robić.

Gość a kochanki się szukało na kafe
A to przepraszam. Kobiety tak czasem maja...widocznie niezle ja wkurzyles.

Gość mala drobna
kurde wkurzyła sie widocznie jeszcze jej nie przeszło , ale chyba Cię kocha skoro do Ciebie wróciła. Taki charakter nic nie poradzisz :o

Ja jestem poprostu załamany. Chciałem dobrze, a wszystko obróciło się przeciwko mnie. Ja nie wiem co ze sobą mam zrobić w ciągu każdego kolejnego dnia. Prosiłem żeby wróciłai żeby było ok, bo nie można marnować tego co było, że ją kocham itd. Po tym jak się zgodziła pół godz. później zaczęła mi dogryzać, drwić ze mnie, śmiać się ze mnie to talnie olewaći pokazywać jak ja bardzo mam cię w dupie.

Gość mala drobna
widocznie sama wcześniej poczula że to ty ją olewasz , i chciała żebyś zobaczył jak to jest.