Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość in my mind

prosze o pomoc, to ważne

Polecane posty

Gość in my mind

bardzo pprosze, moglbymi ktos pomoc, ppotrzebuje bardzo pilnie jakiegos nru telefonu ,telefofn zaufania, cos w tym stylu, coś, oc jest czynne rowniez w nocy ,teraz, i co nie ijest płątne? potrzbuje bardzo kz ims porozmawiac, to wazne dlam nie , a nie mmam duzo pieniedzy na karcie,to dla mneibardzo wazne. szukam ,ale jestm troche roztrzesiona,nie udaje mi si:( bardzo prosze o pomoc, jak ktos znajdzie, prosze napisac, prosze. bede bardzo wdzieczna

Gość jest taki numer
0-800-123-456

Gość in my mind
dziekuje, ale mie o taki numer mi hcodzilo:( chyba niemam szans. poddaje sie:(, tak tto zwykle bywa, ze jak sien aprawde potrzebuje, to wtedy akurat nie ma nikogo, i jest sie samym z tym co sie dzieje. pierd...ny niesprawiedliwy swiat. prpzepraszam za klopot

Gość ddvfdfd
Ale na jaki temat potrzebujesz pomocy? Latwiej bedzie znalesz taki numer.

Gość in my mind
wsparcie, rozmowa, nie wiem, samobojstwo, przemoc,jakikolwiek ,z kim moge porozmawiaioc o tym, co sie ze mna dziej i czeo sie boje. ale to chyba nei ma sensu,nie chce o tym tutaj pisac, dziekuje. prpzepraszam za ten temat. moze cie go wykasowac.

Gość eeeeeeeeeeeee
czekaj zaraz coś znajdę :-)

Gość in my mind
dziekuje

Gość ddvfdfd
Moze podaj skad jestes, latwiej bedzie cos znalesc - nr telefonu. Ja tez szukam.

Gość in my mind
dzziekuje baedzo za pomoc . mam nadzieje,ze znajde. dziekuje jeszcze raz bardzo za pomoc i zainteresownaie.mam nadzieje,ze bedize dobrze.dziekuje Wam

Gość in my mind
ddziekuje:(

Gość eeeeeeeeeeeee
jeśli sprawa jest pilna to zadzwoń na ten policyjny a jak może poczekać do rana to wybierz coś na spokojnie. Trzymaj się ciepło!

in my mind napewno będzie dobrze. Zawsze są jakieś złe, czasami tragiczne momenty w życiu, trzeba je przetrwać, przeczekać, potem samo wszystko się układa. Wystarczy poczekać troszkę. Nic się nie martw, napewno będzie dobrze :) :) :)

Gość amgosia
Trzymaj się... Pomodlę się za Ciebie dziś. 🌻

Gość in my mind
jjuz sobie spialam pare numerow. Mam nadzieje,ze macie racje.musze tlyko przetrzymac tye noc jakos,bedzie lepiej ,mam nadzieje,o.dziekuje jerszcze raz

Gość podobnaaaa
in my mind ja też męczyłam się kiedyś będąc w okropnej sytuacji, było tam trochę z tych rzeczy które wymieniałaś, trwało to parę lat i skończyło się, minęło, zmieniło się moje życie, u ciebie też tak będzie, zobaczysz! Trzymaj się!!!

Gość in my mind
mam nadzzieje,ze bedzie...uciekam stad, nie ma sensu siedziec, postaram sie zasnac i nei mysle, odgonic zle mysli i przetrwac to. dziekueje jeszcze razbardzo za pocmo. troche glupio tak dzwonic, ale moze mi to pomoze i bedziel atwiej chociaz na chwile..

Gość eeeeeeeeeeeee
no jakie głupio? po to są te telefony :-) w razie czego pytaj o jakieś ośrodki wsparcia i psychologów na dłuższą pomoc. powodzenia! 🌻