Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duszności i panika..

proszę o pomoc

Polecane posty

mam problem jeśli ktoś miał podobne objawy prosze o kontakt mam problemy z oddychaniem biorąc oddech jest on krótki, płytki ciągle jakby brakuje mi powietrza, czasami jest mi słabo z tego powodu. Pomaga zieweanie częste co dodatkowo dotlenia mózg, nie wiadomo z jakiego powodu ta duszność, nie mam już sił na chodzenie od lekarza do lekarza... doszło puchnięcie nogi...lewej jest ciężka zdretwiała, opuchnięta cały dzień a wieczorem mocno, nie mogę spokojnie spać, mam ciagłe ataki duszności, czy ktoś miał podobne objawy, wszystko ciągnie się 6 lat z różnym nasileniem,, proszę o poważne komentarze,,, dziękuję

Gość miałam takie ataki duszności
jak miałam zapalenie oskrzeli. Dostałam wtedy syrop Salbutamol. A co do drętwienia nogi, to może to być objaw braku witamin.

Gość objawy wskazuja
albo na astme albo na nerwice, a noga to moze być słabe krążenie, mało ruchu i brak witamin

nie jest to przeziębienie ani astma, żadna choroba płuc.. dziękuję za odpowiedź :)

nerwicę mam ale żadne leki nie przynoszą skutków, ogólnie jestem spokojna, nie agresywna ani krzykliwa całe stresy i nerwy dusze w sobie i one eksplodują... jakieś sprawdzone sposoby?...

boje sie czy nie jest to coś gorszego poważniejszego,,

jestem młoda pełna sił ciągle biorę jakies witaminy magnez, potas rutinoskorbin,, wzmacniajace, jestem sredniego wzrostu, nie mam nadwagi, ruszam sie i min, uprawiam sport, wydawac by sie mogo wszystko o.k a jednak coś nie daje mi oddychac, mam też spokojne życie co jest trudne w dzisiejszych czasach, dobrego męża i zdrowe dzieci, .... wszystko poukładane nie powinno wskazywać na nerwice...