Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzian2gazeta.pl

Neutralizator zapachu psa

Polecane posty

Gość madzian2gazeta.pl

Witam, od dwóch tygodni jestem świeżo upieczoną właścicielką szczeniaczka. Jedno mnie męczy. Zapach psa w domu-czy ktoś z Was zna skuteczny neutralizator zapachu zwierząt w domku??? Uwielbiam mojego psiaczka,ale mam bardzo silne powonienie...muszę sobie jakoś poradzić z tym "drobnym problemem". Będę wdzięczna za porady. Pozdrawiam Magda

Ale co właściwie ci smierdoli ? :o Sika po dywanach, nie sprzątasz ? Jeżeli jesteś taka \"nadwrażliwa\" po co brałaś psa ?

Gość to ja może podpowiem
probowalas kapieli?.. ;)

Gość madzian2gazeta.pl
Chyba nie zrozumiałaś....Drażni mnie zapach psa,którego ze względu na młody wiek jeszcze nie można kąpać i tyle :)

To po co kupowałaś psa, skoro drazni cie jego zapach ??? Chyba nie poraz pierwszy masz styczność z psem !

Gość madzian2gazeta.pl
Odorgone-dzięki :)

Gość madzian2gazeta.pl
Filo Zofio...nie będę tracić czasu na tłumaczeniu Tobie w czym rzecz. Uzyskałam już pomoc i znikam :) Baw się zatem na innym topiku ;)

szczeniaka spokojnie można wykąpać tylko trzeba uważać , żeby się nie przeziębił zanim wyjdzie na dwór musi zupełnie wyschnąć jeżeli masz wątpliwości co do szamponu to kup w sklepie zielarskim mydlnica to takie ziółko dzialające jak mydło ja kąpie w tym swoje psiaki i nie mam problemów , chociaż jedna jest alergiczką dodatkowo można podawać psiakom tabletki z chlorofilem , ale nie jestem pewna czy już maluchom