Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dzidunia

Nierównomierna cera

Polecane posty

moja cera jest baaardzo dziwna tzn hmm wygląda to tak, jakbym miała dziurki w skórze... nie palę papierosów, wieć nie jest to od tego! jak byłam młodsza to dużo wyciskałam pryszczy i myślę, ze to spowodowało takie nierówności... pryszcze pozostały do dziś, ale staram się już ich za bardzo nie ruszać... tak czy siak - jakie są domowe sposoby żeby wyrównać cerę?? używałam już róznych peelingów, próbowałam również wyrównać buźkę przy pomocy szczoteczki do zębów ( taka rada babci), ale to i tak nic nie daje... niestety na zabieg kosmetyczny nie stać mnie hmmm czekam na odpowiedzi!

też mam taki problem nie jest to az tak bardzo widoczne ale mam wyraźnie powiększone pory tłustą cere i robiłam sobie domową mikrodermabrazję, można kupić w drogerii, cały zestawik składa sie z 3 części nie jest to skomplikowane poprostu mocne złuszczenie naskórka, pomaga ale nie ma cudów teraz odczekam jakis czas i zrobię oczyszczanie u kosmetyczki i profesjonalną mikrodermabrazję polecane przy mieszanej tł cerze pozdrawiam :)