Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania wawa1986

Ginekolog Warszawa proszę o poradę pilne !!!

Polecane posty

Gość Ania wawa1986

Dziewczyny proszę poradżcie mi jakiegos dobrego, sprawdzonego ginekologa z warszawy ktory mółby prowadzić moją ciąże. miałam wyznaczoną wizyte na 7 września ale nie mam pojęcia do kogo iść. Jestem w kropce W internecie jest strasznie duzo ogłoszeń, ale ja liczę na Was, ze podzielicie się ze mną swoim doświadczeniem. Mam dopiero 20 lat i moje znajome jescze nie rodziły więc nie bardzo mam do kogo sie zwrócić..

Gość bellarossa
słuchaj najlepsi ginekolodzy sa w prywatnej przychodni na ordynackiej. to przychodnia alfa. a odrynacka odchodzi od nowego swiata znajdziesz na pewno :) czy i ty mogłabys mi pomoc? czy badanie krwi beta hcg trzeba robic na czczo? czy sa jakies przciwskazania? chciałam zrobic juz dzis własnie w tej przychodni ale jesli trzeba na czczo to pojde jutro..

Gość Ania wawa1986
ja robiłam to badanie na czczo , bo tak powiedziała mi znajoma położna wiec pewnie tak trzeba. Chodziłam do Kliniki alfa do doktor jóżwiak kilka lat temu i raczej nie byla ona zbyt kompetentna.. przepisala mi tabletki anty.. bez zadnego badania nawet cytologii mi nie kazala robic...

Gość bellarossa
ojej.. a ja słyszałam,ze to taka dobra klinika.. dziwne. dziekuje za informacje to zrobie jutro rano..

hej ja polecam moja Pania ginekolog Marię Tańska jest miła doświadczona i delikatna!!! przyjmuje w Makrodencie ul.N a Uboczu 2 tel 649 77 55

Gość Katiii
Fajna jest Pani Prywatnie ul.Smolna 34, jest delikatna, mila i sympatyczna , robi wszystkie badania i jest naprawde ok. wizyta kosztuje pierwsza 45 zl a kazda trzecia 37zl, pozdrawiam.

Gość herro
co do dr Jóźwiak zgadzam się w 100%. Może i była mila, ale na pewno nie byla kompetentna.Mi tez przepisala tabletki bez zadnych badań (czego skutki mialam bardzo nieprzyjemne) i nadzerkę wypalała mi prądem ,a tego chyba sie nie robi mlodym dziewczynom?(Potem gdzies wyczytalam) Dlatego ja z niej zrezygnowalam i szukam milej i dobrej ginekolog w Wawie , ktora nie uważa że tabletki są dobre dla wszystkich i na wszystko i ktora ma sprzey USG w gabinecie, polecacie którąś? Dzięki

Gość hipp
podnosze

Gość gollo
podnosze tez!

Gość Tusia20
Rybka 77 mogłabyś podać dokładne namiary na tą panią ginekolog??

Gość hippp
macie może jakąś panią ginekolog po Zachodniej stronie Warszawy? Kolo Ursusa, Pruszkowa itp?

Gość hipp
podnosze

Gość kaseaa
Szukam w warszawie pani ginekolok, ktora u siebie w gabinecie robi wszystkie badania również cutologię i USG. Poleccie prosze!

Gość serioo
podnosze

Gość Tusia20
Też szukam:)i poproszę o namiary pilnie potzrebuje:)miłej i dobrej ginekolog

Gość nnd
a ja polecam dr Dąbrowską jakubiak z zelaznej

Gość proszę o namiary
na ginekologa po prawej stronie wisły, najlepiej kolo rembertowa czy wawra

Gość opopoqa
podnosze