Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ł25

dziwne zjawisko

Polecane posty

Gość Ł25

Jestem w 29-tym dniu cyklu...wczoraj powinna dostać @...nie ma jej,ale śluż mam gęsty i biały..a to raczej powinny być dni suche...(???)A dodam,ze od pięciu dni boli mnie podbrzusze..Co to może być?

Gość klara 82
to naprawde dziwne zjawisko. hmm...

Gość Silvana
Wiesz, ponoc nie ma zasady jakie powinny byc dni przed @. Jedne kobiety maja suche inne zalewa sluz. Poczekaj jeszcze, jesli @ nie przyjdzie zrob test, moze to ciaza. Ja np. ogolnie nie mam uplawow, ale przed sama @ juz widze sluz kleisty bialawy i dzis sie jej spodziewalam, badz lada dzien i mam juz taki sluz, a w ciazy nie jestem.

Gość 11111111
czasami takie dziwne zjawisko nazywaja ciążą :D

Gość może być różnie
generalnie większa ilość wydzieliny śluzowej, białej, gęstej może świadczyć o tym, że jesteś w ciąży. do tego jeśli pobolewa cię brzuch ale nie na zasadzie skórczy, a na zasadzie ciągnięcia - to wszystko możliwe. a temperaturkę mierzylaś rano?

Gość Ł25
Nie,bo ciąży ogólnie się nie spodziewałam...Zawsze się zbezpieczałam...Jestem w szoku!

Gość sratatata
wcale nie musisz byc w ciazy, ja tez mam czasem taki sluz jak mi sie spoźnia @

Gość czekam i czekam i nic
ja powinnam dostać 1 września a jest 13 i nic... a i w ciąży nie jestem i nie wiem co siedzieje, bo zawsze miałam wszystko reguralnie co do godziny ;( byłam pod koniec sierpnia u gin. i wszystko ok. jeszcze kilka dni i znów go chyba odwiedze

Gość Ł25
Mam nadzieję,że jednak w ciązy nie będę!Nie jestem jeszcze gotowa na dziecko.Powiem szczerze,że gdzieś mi tam przeszło przez myśl,że to może być ciąża...ale nadal nie chce nawet myśleć o takiej możliwości...Jestem zdołowana........:(:(:(:(:(:(

Gość Ł25
Test negatywny,a miesiączki brak>>>>(????????)............Co się ze mną dzieje?

Gość dziewczyna_19
moze jakies zapalenie?

Czy miała Pani ostatnio kontakty z osobami nie koniecznie przypominającymi homo sapieńs czyt. UFO - literatura SF opisuje wiele przypadków łaczacych tzw \"dziwne zjawiska\" z oddziaływaniem nie koniecznie ziemskich symptomów.

Gość kaaaaaza
byc moze zapalenie jajników

Gość Ł25
uuuu....widzę,że ktoś tu udaje inteligentnego....Z marnym dowcipem.....:P..........niestety...Żal za d...ę ściska!

Wiesz jak nie pódziesz do lekarza to zaczniesz nazywać je \"nadprzyrodzonym\"...nie hciałem bycżłosliwy - nie wydaje ci się że wizyta u lekarza pomoże wyjaśnić to \"spooky\" dziwne zjawsko...

Gość Ł25
jak najbardziej fizyczne moja Droga!!!!!!!!Następna.........

Gość Ł25
Po prostu chcę mieć mniej więcej jakąś orientacje w tym czymś co mi dolega!Jestem tu,bo może któraś miała podobny pzrypadek!To wszystko!A "dziwne",bo nigdy się to nie zdażało!!!!!!!!!