Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

basia19g

Znow mi sie spoznia umre ze strachu

Polecane posty

Spoznia mi sie okres dzis jest 43 dzisn cyklu( tak samo mi sie spoznial jak byly te upaly ale wtedy mialam wytlumaczenie a teraz...?? boli mnie brzuch jakbym miala dostac ale nic poza tym:( boje sie bo slyszalam ze w ciazy tez tak boli brzuch. W 27 dniu cyklu robilam test i wyszedl negatywny. Wydaje mi sie ze dni plodne mialam ,,opoznione\" bo jakies 10 dni temu. Zawsze sie zabezpieczamy ale zdarzylo sie nam ze kilka razy robililsmy ,,to\" przez chwilke bez niczego...

Każda z nas była w podobnej sytuacji. Jeśli zabezpieczacie się, to jest nikłe prawdopodobieństwo zajścia w ciążę. A sytuacje stresowe tylko przedłużają sytuację:) Wiem wiem, łatwo mówić. Ale trzymaj się i nie myśl o tym:)

Dziekuje Ci bardzo za odpowiedz:) ale jak napisalam wczesniej kilka razy robilismy ,,to\" chwilke bez niczego a slyszalam ze w tym plynie co sie wydziela tez sa plemniki:( no i czy wierzyc temu testowi?? a moze to przez to ze przez 3 dni bylam w gorach, zmiana klimatu... Jeszcze raz dziekuje:)

Gość alek
no sa w tym plemniki, ale jesli to nie bylo w okolicach owulacji, to raczej niemozliwe. najgorzej, ze obajawy ciazy i zblizajacego sie okresu sa praktycznie identyczne, moja mama ma np ochote na sledzie i rozne dziwne rzeczy jak jej sie okres zbliza...

No w czasie owulacji to 1 raz mi ,,wlozyl\" przepraszam za to okreslenie. Jejku bardzo sie boje:( a bruch od wczoraj mnie ciagle boli a okresu nie ma:(

Gość bellarossa
wiesz dla pewnosci mozesz zrobic test beta hcg ja własnie mam zamiar zrobic.. mi tez sie spoznia choc to dpiero 24 dzien cyklu ale ostatnio miałam juz w 16 dniu.. tez czuje sie jak przed okresem a okresu nie ma.. chyba umre ze strachu przez to wszystko..

Gość bellarossa
basiu wiem co czujesz. az za dobrze wiem.. eh biedne sa te kobiety.. jutro ide zrobic ten test.. masz 19 lat?

A czy mialas sytuacje przez ktora powinnas sie bac?? bo 24 dzien to nie jest zle ja mam 42:( choc ostatnio tez dostalam w 40 dniu ale to przez te upaly co byly... ja niestety nie mam jak kupic teraz testu dopiero jak cos to w sobote:(

Często w wydzielinie, która nie jest spermą, występują plemniki. Przestrzegał mnie przed tym ginekolog. Ale skoro robiłaś test i wyszedł negatywny to nie powinnaś się martwic. Radzę powtórzyć test, żeby się upewnić. Bo test można chyba robić po 7 dniach od stosunku, czy jakos tak. NIe dam sobie głowy uciąć.

Ale test robilam w 27 dniu cyklu a owulacje mialam 10 dni temu czyli po tescie... a jak wczesniej pisalam nie moge narazie kupic testu. Ale mam cicha nadzieje ze przez jedno ,,wlozenie\" nie mozna zajsc w ciaze. Sorki za to sformulowanie.

Kochana Ty się nic nie martw, i dodatkowo nie stresuj, bo jeszcze batrdziej Ci to opóxnia okres. Ja nie raz kochałam się z moim facetem, ze na poczatku bez gumki. Wiem, ze bardzo ryzykowne ale jednak mimo tych wielu razy, nie jestem w ciązy. Teraz biorę pigułki, więc sen mam spokojny. Musisz być dobrej myśli, a na przyszłośc lepiej się zabezpiecz. A opóźnienie może każdemu się zdarzyć,mi na nawet biorąc tabletki spóźnił się o dwa dni. Więc, nie panikuj. bedzie dobrze!! 🌼 Życzę szybkiego nadejścia okresu:)

Dziekuje Ci bardzo za te slowa pocieszenia:) mam nadzieje ze bedzie tak jak piszesz:)

Do Bellarosa---> mam 21 lat. A moze poprosze kolezanke zeby mi kupila test i dzis zrobie...

Każda kobieta przynajmniej 20 :P razy w życiu przeżywa urojoną ciązę:D:D Więc spoko i don\'t panic;)

Gość bellarossa
wiesz nawet taki test z apteki nie jest pewny.. ja chce zrobic beta hcg bo to daje 100% pewnosci. i juz zapomiec o tym co teraz przezywam.. mam powody,zeby sie martwic. a moj cykl od czasu tego "powodu" szaleje strasznie.. okres potem 2 dni krwawienia potem 16 dzien cylu okres i znowu krawawienie. teraz okresu nie ma.. a samopoczucie mam jak przed okresem. czesto siusiam i mam straszna ochote na słodycze. moze ty tez zastanow sie nad tym testem beta..

Gość bellarossa
niestety nie.. własciwie to nie był pelny stosunek ale.. ale mozliwosc,ze sperma sie dostała była. tylko nie pisze, ze panikuje czy cos. mam obawy i to moja sprawa.

Bellarosa----> W takim razie skoro nie mam pisac, ze panikujesz, to czego szukasz na forum?? Umieraj ze strachu i życzę miłej zabawy w pieluchy

Gość bellarossa
dziekuje. ja uwazam, ze nie panikuje i mam nadzieje, ze pieluch nie bedzie. ze moje przeczucia sa bledne

Gość zbyt zaskoczona by mowic
"Ale mam cicha nadzieje ze przez jedno ,,wlozenie" nie mozna zajsc w ciaze. Sorki za to sformulowanie." Czytam i nie wierze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To nie wierz po prostu napisalam najprosciej jak umialam. Jutro rano robie test ale sie panicznie boje:(

Gość bellarossa
spokojnie basiu wszystko bedzie dobrze zobaczysz :) ja tez jutro robie test ale z krwi chce byc w 100% pewna. chce miec w koncu spokoj i zyc normalnie.. a tylko ten test mi na to pozwoli.. powodzenia ;]

Zrobilam test i jest oki no a po tescie dostalam okres:):) dziekuje wszystkim co starali sie mnie wspierac:) buziaki