Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość solarium

SOLARIUM A KOLCZYK

Polecane posty

Gość up_ up_ up_ up

Gość Madzia20
czy nikt nie posiada kolczyka np. w pepku i nie chodzi na solarium?!!

Gość ludzie o jakis pierdolach
to piszecie a jak cos waznego to cisza.... nikt nie ma kolczyka i nie chodzi na solarium?? ciekawe...

Gość lill
hm w sprawie solarium sie za bardzo nie wypowiem-wprawdzie mam kolczyka w nosie i nie wyciegalam go do solarium ale bylam moze kilka razy i to dawno temu no a jesli chodzi o dziure w nosie to ja tez duzego kolczyka wyjelam duzo za wczesnie bo po ok kilku dniach(nie mial zapiecia zadnego,ani tej kulki i sam mi wypadal w nocy wiec kurzylam sie i wlozylam maly;) no i teraz tez mam za mala ta dziurke w nosie. No i nie dam rady wyciagnac tego kolczyka wiec jak juz musze zminic(bo np odpadnie oczko do kolczyka albo nie wiedziec czemu z bezbarwnego zrobi sie turkusowe:/) to odcinam kulke-mam takie male obcegi w domu i nastepnego kolczyka wciskam na chama he;) Juz tak robilam kilka razy i daje rady, a dziure w nosie mam juz 2lata:)

Gość devils_doll
mam kolczyk i w nosie, i w pępku od jakis 7 lat. bardzo często korzystam z solarium i nigdy nic mi sie nie działo, a żadnego z kolczyków nie wyciagam. sciągam tylko pierscionki, łańcuszki etc..

Mam kolczyk w pępku od 10 lat nie wyciągam na solarce i nic mi się nigdy nie działo. Acz na solarkę chodzę nieczęsto.

Gość uff wielkie dzięki...
w koncu ktos napisal cos mądrego :) tak wiec nie bede wyciągac kolczylka przed opalaniem. A co do za malej dziurki to wlasnie wypadlo mi oczo z kolczyka i bede musiala go jakos zmienic... :( Mam nadzieje ze jak juz wsadze ten kolczyk na siłe to mi nos nie spuchnie i w ogole nic nie bedzie sie dzialo...

Gość ooze
Hej. W prawdzie to niecały miech ale mam nadzieje, że temat jest dalej aktualny. Zrobiłam sobie kolczyk w pępku niecałe 2 tyg temu, robiłam w studio tatuażu i babka powiedziała, że jak na solarke to lepiej ten kolczyk zaklejać czymś co nie przepuszcza światła. Wydaje mi się, że to zależy od poszczególnej osoby, ale babka mówiła, że niewiadomo czemu (bo z kolczykiem można się normalnie na słońcu opalać i nic się nie dzieje), ale pod wpływem "słońca" z solarium mogą się dziać dziwne rzeczy z tym kolczykiem, takie jak np: wyskakiwanie jakiejś dziwnej gulki nad kolczykiem na brzuchu lub wypływanie dziwnej cieczy z dziurki, lekki stan zapalny. Nie wiem jak Wy, ale szczerze ja wole nie ryzykować, poczekam aż się zagoi, najpierw bede zaklejać a potem wyciągać kolczyk ;] Pozdro

Gość Gwiazka
wcoraj zrobiłam sobie kolczyka w nosie i podobno mozna w nim się już opalać (po 2-3 dniach). Tak mi powiedziała osoba która mi robiła kolczyka, a jest to profesjonalistka. To jak to jest w końcu z tym opalaniem ???

Gość Sarus9900
witajcie ;] Ja mam kolczyk w nosie od 3 lat i go nie wyciągam do opalania ;) ale co do soczewek nie jest pewna nosze je od może 3 tygoni i nie wiem czy mogę iść w nich na solarium ??

Gość u la la
ja tam mam w karku i sztangi w uszach itp i nie wyciagam nigdy... i jakos nic mi sie nie dzieje ;p

Gość gość
heh a kto by kolczyki wyciagał ja mam 37 lat od 20 lat mam 2 kolczyki w pępku (złote) kolczyk w nosie (złoty) w języku i w cipce też złote mam. Chodzę na solarium od kiedy powstało nigdy nie ściągałam i nic mi sie nie dzieje opalam się nago i cipka tez ma sie dobrze

Gość Pat

Byłam drugi raz na solarium i ucho z helixem w chrząstce mi spuchło a przy kolczyku zrobiła się taka podskórna kulka 😕 dodam że przeklucie miałam robione ponad pół roku temu