Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurczaczek24

Boli mnie podbrzusze,ale nie powinno!!

Polecane posty

Gość kurczaczek24

Spoznial mi sie okres...pierwsze opoznienie to bylo jakies 10 dni..pojawil sie..potem drugie opoznienie liczac juz date ostatniego okresu uwzgledniajac opoznienie trwalo 6 dni..zaznaczam,ze podczas 1 opoznienia test wykazal,ze w ciazy nie jestem..przy drugim juz testu nie robilam. Teraz jestem juz tydzien po @ a mnie podbrzusze tak boli i ciagnie, jakbym miala zaczac kolejny okres...nie wiem co jest..do tego ciagle mi niedobrze i slabo..co zjem to mnie mdli..i ten brzuch..dziwne...ciagnie mnie w dol wraz z zoladkiem.. :/

Gość daga85
Mam wlasnie ten sam problem.5 dni temu skonczyl mi sie okres, od niedzieli mam skurcze podbrzusza przypominające bóle miesiaczkowe.Poza tym jestem strasznie zmeczona, ciagle spie i mdli mnie, nie moge nic jesc.Czuje, ze jestem w ciazy :(

Gość Ł25
ja właśnie czekam z niecierpliwością na miesiączkę...Też mam takie dziwne bóle podbrzusza...do tego jest biały i gęsty śluz.Może to być ciąża,ale przecież się zabezpieczałam.Zawsze używaliśmy gumki!

Gość Ł25
Ło Jezu...to tak samo jak ja mam....identycznie!

Gość daga85
L25 skoro czekasz na miesiaczke to te bole podbrzusza moga oznaczac ze zbliza sie okres. U mnie jest gorzej, bo okres skonczyl mi sie 5 dni temu:(

Gość Ł25
Tak,ale ja tak nigdy nie miałam...,a ból utrzymuje się od pięciu dni...

Gość kurczaczek24
Daga no wlasnie...u mnie jest koniec jego juz tydzie temu...a boli i boli...ale to kurde niemozliwe..stawiam na chorobsko...bo inaczej to niemozliwe...jakbyscie chcialy pogadac piszcie na gadu 685242. Przewaznie jestem ukryta :)

Gość Ł25
Ja tez raczej myśle,że to jakaś choroba...Ciąża w moim przypadku to byłaby katastrofa!Nie chce mieć dziecka!!!!!!

Gość kurczaczek24
Nie no jaka choroba, dziewczyno. Jeszcze czekasz na @ i napewno bedzie...narazie nie masz sie czym martwic jeszcze...my jestesmy juz po @ a nas dalej boli..to gorszy objaw :/

Gość daga85
ja tez nie moge sobie pozwolic na dziecko.Dodam jeszcze ze mam podwyzszona temperature 37,2 :( Podobno na poczatku ciazy tak jest :(

Gość kurczaczek24
Daga ale no okres mialam w terminie tak? Nie spoznial Ci sie? Roznil sie czyms?? Nie zaczyna sie u ciebie okres owulacyjny? Wtedy tempa tez jest podwyzszona...Opisz mi swoj przypadek alb chodz na gadu. Pogadamy ,bedzie nam lzej :)

Gość daga85
ok, zaraz odezwe sie na gg

Gość daga85
zdarzaja mi sie bole w okresie owulacyjnym, ale nie tak intensywne poza tym odczuwam ból w szczycie owulacji.A tym razem boli mnie juz od 5 dni a owulacje mam miec za 3 dni.

Gość kurczaczek24
Daga no nie wiem kurcze...ja mam tak samo jak Ty...a zauwazylas cos jeszcze??

Gość daga85
okres mialam normalnie w terminie i taki jak zwykle - ale slyszalam, ze tym nie mozna sie sugerowac.Moje objawy:skurcze podbrzusza,zaparcie, brak apetytu, oslabienie, sennosc i ta temperatura.Najgorszy jest ten dziwny bol brzucha ( boli jakos inaczej niz zwykle) no i juz 5 dzien a nigdy wczesniej sie to nie zdarzalo.Najlepeij by bylo gdybym zrobila test - wtedy wszystko bylo by jasne, ale jakos nie mam odwagi:(

Gość kurczaczek24
Daga mnie tak boli brzuch,ze ciagnie sie az do zoladka...tak jakby promieniuje...czasem mam wrazenie, ze to bola nerki, tak to sie rochodzi... do tego oslabienie, brak apetytu rowniez...co zjem to mdli...temp mam 37..

Gość kurczaczek24
Daga a piersi?? Sa jakies zmiany??

Kurna, głupota powala. Informuję oficjalnie: w życiu człowieka (także kobiety) zdarzają się niedyspozycje (zwane \"chorobami\", \"schorzeniami\" itp.). Od tego jest lekarz. Z lektury forum można by wywnioskować, że jedyne co może w życiu spotkać kobietę to ciąża. Poza ciążą kobieta trwa w stanie hibernacji, dorywczo przerywanej stosunkami płciowymi.

Gość daga85
ja tez mam czasami wrazenie ze bol promieniuje do tylu i bola nerki, ehh...to sa takie skurcze,jak podczas okresu.A masz jakis powód, zeby podejrzewac ciaze? Ja niestety tak :(

Gość daga85
Piersi narazie w normie

Gość kurczaczek24
No daga nie wiem czy mam powod, bo byla prezerwatywa..zawsze..ale 2 razy mi zostala w srodku, hehe :D No poza tym stosunki dwa byly podczas upojenia alkoholowego, ale z gumka..no ale kto wie..no a piersi daga??

Gość kurczaczek24
No u mnie tez w normie....wybierasz sie do lekarza?

Gość daga85
Moj facet namawia mnie na wizyte u lekarza, ale jakos nie umiem sie zdobyc na to.Poczekam jeszcze 3 dni, wtedy mam miec owulacje.Zawsze rozpoznam dzieki obserwacji sluzu.Jesli bedzie cos nie tak kupie test i wtedy to juz wszystko bedzie jasne.A narazie ciagle bacznie sie obserwuje i jestem coraz bardziej zaniepokojona.

Gość kurczaczek24
Hmmm...no a moze to jakies schorzenie faktycznie? Bo bolec tak nie powinno...

Gość daga85
Jesli to ciaza to objawy sa jaknajbardziej typowe - niestety:( A jesli cos innego to bede bardzo szczesliwa.

Gość kurczaczek24
No nie wiem czy typowe, bo jest ich troszke malo nie sadzisz? :)

Gość a czym sie zabezpieczalyscie
bo ja biore tab i dodatkowo prezerwatywa wiec o ciazy nawet nie mysle, a przez 2 tygodnie tak mnie brzuch bolal-taki inny bol-cale podbrzusze az mnie nogi bolaly i sie okazalo ze to cos z jelitami bo rozwolnienia dostalam tygodniowego a na poczatku myslalam juz ze to ciaza-brzuch bolal mnie 24h na dobe. jak sie czlowiek zeschizuje to juz wmawia se rozne rzeczy, a czym sie zabezpieczalyscie?

Gość daga85
Moze juz zaczynam to wszystko wyolbrzymiac ale niestety mam powody by podejrzewac ciaze.Poczytalam troszke na topiku Wczesne objawy ciazy - tam jest duzo informacji na ten temat.

Gość kurczaczek24
Daga no wiem,ze mozesz podejrzewac. Ale dla mnie to jakies schorzenie..w moim przypadku rowniez :)

Gość daga85
Oby to byla prawda.Widze, ze ty raczej jestes spokojna.Tez bym chciala spojrzec na to bardziej optymistycznie, ale jakos mi sie nie udaje :)