Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mini mania

pierwsza wizyta w solarium

Polecane posty

Gość mini mania

glupio sie przyznac ale jeszcze nigdy nie koszystalam z solarium. teraz bedzie pierwszzy raz wiec w zwiazku z tym mam kilka pytan: czy trzeba sie smarowac jakimis srodkami do opalani? czy trzeba smarowac buzie? mam sie rozebrac do naga czy w bieliznie? ile mniej wiecej moze kosztowac 10 minut?? dzieki

Gość Nayu
Jak na pierwszy raz to moze lepiej 5 minut ? Zeby przyzwyczaic skore.. Jesli chcesz sprawdzic jak bardzo opali to mozesz zostac w majtach (stringi chyba najlepsze :D ) . Ja za 5 min place 6zl ale to jest w dosyc fajnym centrum handlowym i dlatego ciagna tak duzo:) I chyba nie ma sie czego wstydzic. Ja chodze od maja sporadycznie zeby nie straszyc białą twarza na ulicach :)

1. jak chcesz to sie posmaruj czymś ale powinien to być kosmetyk który sie nadaje do opalania w solarium 2. nie trzeba ale jak nie posmarujesz możesz mieć inny kolor opalenizny na buzi, ja smaruje się kremem z filtrami bo inaczej miałabym ogromy wysyp piegów :o 3. jak uważasz, ja opalam się czasem w gatkach a czasem całkiem nago :P 4. zalezy jakie łożko, u mnie 1 min na takim lepszym kosztuje ok 1,20 w niektóre dni są zniżki (np niedziele)

hmm jeszcze jedna rzecz co do opalanie sie nago hmm w solarium mozna sie zarazic dziwnymi rzeczami zalezy to oczywiscie od solarium poprostu czasem panie sa leniwe i nie czyszca dokladnie lozek a nie wiadomo kto sie opalal przed nami. ale coz zrobic jak niechce sie miec bialego paska na pupie:P:P wiec ja opalam sie w bardzo malutkich stringach. choc chodze do dobrego solariuma le jednak po przeczytaniu pewnego artyykulu w internecie zaczelam chodzic w stringach. a cena cos kolo 1 zl zalezy od solarium i od lozka.

zawsze można korzystać ze stojącego solarium :) zabrać jakieś klapeczki (żeby nie złapać grzybicy) i nie ma obaw :P