Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kurdupel_170cm

A jednak kurudpel może uprawiać sex

Polecane posty

Gość Kurdupel_170cm

Kilka dni temu odbyłem mój pierwszy stosunek z laską. Wszyscy mi mówili (i nawet tu na kafeterii) że przy moim niskim wzroście (170 cm) jest to niemożliwe. Więc jak to w końcu jest?

Gość no way out
to fizycznie niemożliwe, marzy ci sie :P :o

Gość Kurdupel_170cm
No też wszyscy mi mówili że to niemożliwe a jednak udało się!

Gość MWK
Dawaj czarnucha, to pogadamy:O

Gość Kurdupel_170cm
No ja do tej pory nie mogłem, przez wzrost. Żadna mnie nie chciała!

Gość no way out
tosh to skandal tak kłamać :P sex mozna uprawiac tylko od 171 kazdy ci to powie ;)

Gość znajacy życie
na pewno masz ładną buzię. jak facet ma ładną buzie to mozna miec te swoje 170 cm lub brzuszek. Jak jestes brzydki na twarzy nie pomoze nawet 98 cm w klacie i 184 cm wzrostu

Gość Kurdupel_170cm
załadny to ja nie jestem :( Mam 170 cm, brzuszek, zakola i krzywy nos!

Gość Kurdupel_170cm
smierdze czosnkiem:-P

Gość Kurdupel_170 cm
i rybami też śmierdzę

No ja własnie znalazłem! była to co prawda laska na jedną noc której pewnie w życiu nie zobaczę ale najwazniejsze jest że już nie jestem prawiczkiem. I tak późno to zrobiłem, moim zdaniem aż za późno!!!

Gość no way out
a to teraz rozumiem, trza było od razu ze smierdzisz rybami

Gość gosu rysu
zajebista jest MUSZTARDA!!! :D :D :D :D :D

Gość vveronka
A znacie : maly ale wariat ? :) Moj najlepszy facet mial chyba 171, cudeńko w łózku. Ja nie lubie za to takich ponad 190 - trudno sie zgrac.

Gość tatiankaa..
a panienka ile wzrostu miała ?? Fajnie było??

Dajcie już spokój! Niczym nie śmierdzę! Jakiś kretyn się za mnie podszył, ale zarejestrowałem się w porę! Laska z którą odbyłem sex była oczywiście niższa ode mnie! Miała 164 cm i rozmiar buta ok 38 (sam mam ledwo 40 :( )

Gość cybullaa
ale z ciebie strongman !!!! jutro też idziesz coś wyrwać??

Gość zaPYTAjnikiii
Blondyne dmuchałeś?

Czy wy niem ożecie zrozumieć że ja cały czas byłem odpychany od lasek. Żadna ale to żadna nie chciała mnie nigdy, a sex to już w ogóle nie wchodził w grę. Kilka dni temu zaliczyłem pierwszą laskę w życiu! to był co prawda epizod. Laska wyjechała a ja nadal jestem sam, ale co tam! Najważniejsze że już prawiczkiem nie jestem. Bo każdy niski jest z regóły zawsze prawiczkiem, ale ja już mam to za sobą! I nie ukrywam że się z tego bardzo cieszę :)

Gość te laski ciebie
odrzucaly, nie przez to ze nie jestes najwyzszy, tylko przez to ze jestes kurduplem umyslowym

Co mnie obrażacie do jasnej cholery? Wiele osób uważa mnie za inteligentnego i dobrego. Po prostu jestem mało atrakcyjny i tyle! Jestem niski, mam małe stopy, lejkowatą klatkę piersiową, zakola i krzywy nos. Laski tego nie lubię i po prostu żadna nie była mną nigdyz ainteresowana. A że poszedłem z pierwszą lepszą do łóżka, fajnie! ona tego chciała a ja do cholery ile miałem niby czekać. Potem jak poznam jakimś cudem laskę na stałe to co jej powiem? Że prawiczkiem jestem? Moim zdaniem to dobrze że mam t wkońcu za sobą! Czułem się bardzo źle z samą świadomością że w wieku 22 lat nigdy nie urpawiałem sexu. Teraz się to zmieniło (mam nadzieję)!

Wszyscy do tej pory mi mówili że jestem za niski i mam za małe stopy aby uprawiać sex. Wierzyłem w to cały czas, ale niedawno pzrekonałem się o tym że może być inaczej. Jeśli chodzi o następny raz to pewnie dłuuuugo sobie poczekam, ale najważniejsze że pierwszy mam już za sobą!

Gość Miss Paris
Nie przejmuj sie, ja mam 170 cm :) a najfajniejszy facet jakiego miałam miał 172 cm :P. Wściekał się jak ubierałam szpilki ale był superrrr ;)... Chciałabym jeszcze kiedyś takiego miec, nawet gdyby był równy ze mną. Btw, za wysokim być to też niedobrze - nie lubię facetów powyżej 186 cm, 190 sa beznadziejni ;), juz lepiej 172 :P. Ale 186 cm idealnie:)