Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamkaaaaaaaaaaa

wystawilam na allegro karte flash,ktora dostalam,teraz klient

Polecane posty

Gość mamkaaaaaaaaaaa

ktory ja kupil ,zada gwarancji i paragonu.dotego oskarza mnie,ze moze ukradlam ta karte skoro nie mam dowodu zakupu.klient ma same negatywy i wiedzialam od poczatku ,ze bedzie z nim problem i jakos bedzie staral sie wywinac od kupna.poprosil o platnosi allegro,wiec wyszlo na to ze on ma karte a ja nie mam nic bo nie poinformowal allegro ze juz karte otrzymal.boje sie ze stracilam i kase i karte co robic?

Gość mamkaaaaaaaaaaa
wazne to jest dla mnie ,nie chce tracic kasy bez sensu a przeciez musialam juz stracic na opakowanie i wysylke ,za allegro itp. troche sie martwie tym wszystkim

Gość mamkaaaaaaaaaaa
prosze

Gość Orangenlimoniade
Ales Ty namolna..

Gość podaj
trzeba bylo jak ma negatywy nie brac jego udzialu pod uwage, a teraz juz raczej nic nie zrobisz, mozesz mu jedynie negatywa wystawic. sama sie nacielas

Gość Orangenlimoniade
A wiesz dlaczego sama sie nacielas? Bo zwyczajnie pazerna jestes.Prezentow sie nie sprzedaje .:P) Teraz juz wiesz...pazerny dwa razy traci..

Gość mamkaaaaaaaaaaa
nastepnym razem na pisze,ze osoby z wieksza iloscia negatywow nie beda brane pod uwage, a teraz mowicie ze stracilam

Gość tiny love
jeśli nie miałaś w opisie aukcji,że towar posiada paragon ,gwarancję,to nie może tego od Ciebie żądać !!!ale...chyba nie wysłałaś mu towaru nie otrzymawszy wcześniej kasy???

Gość prosisz - masz
płatnosci allegro tak nie działają, cos krecisz. w platnosciach ty dostajesz kase od allegro i musisz ją sobie przelać na swoje konto, nie ma to nic wspolnego z info o otrzymaniu towaru:(

Gość ihahahaa
to zostalas wydymana :)

Gość mamkaaaaaaaaaaa
ja nie napisalam,ze to byl prezent ,dostalam to wzamian za dlug

Gość tiny love
wysłałaś....

Gość mamkaaaaaaaaaaa
w platnosciach allegro jest tak,ze klient wplaca im pieniadze,ale oni mi wplacaja dopiero wtedy gdy klient potwierdzi ze otrzymal towar zapoznaj sie z regulaminem a nie mi mowisz,ze krece

Gość a to nie przypadkiem escrow

Gość mamkaaaaaaaaaaa
tak wyslalam,chcialam byc w porzadku skoro poprosil o platnosci allegro to nie mialam wyjscia ja nie chce miec negatywa

Gość Rakosia
Ja ci nie radzę wystawiać pochopnie negatywa, bo wtedy nic już nie wskórasz, na dodatek facet ci się odwdzięczy tym samym. Spróbuj z nim negocjować, jeżeli nie jest zadowolony, niech ci odeśle towar. I nie zostawiaj tak tej sprawy, koniecznie się z nim kontaktuj aż do rozwiązania sprawy.

Gość mamkaaaaaaaaaaa
tak escorow

Gość tiny love
zgłoś to do Allegro,przedstaw całą sytuację .jest szansa ,że zablokują mu konto skoro jak sama mówisz klient ma prawie same negatywy,wystąp o zwrot prowizji,a na przyszłość :-) bardziej prześwietlaj uczestników swoich aukcji. pozdrawiam:-)

Gość mamkaaaaaaaaaaa
staram sie byc z nim w kontakcie,ale po jego mailach widze ,ze nic nie wskoram ,chociaz jestem ciekawa czy jakbym wyslala kopie jego maila,ze otrzymal towar do allegro czy by to cos dalo

Gość prosisz - masz
escrow to nie płatności allegro, dobrze mówię że kręcisz:D

Gość mamkaaaaaaaaaaa
akurat prowizja to najmniejszy koszt,a co z karta warta dosc sporo ,on jest mi za nia winny 80 zl

Gość mamkaaaaaaaaaaa
dla mnie to jest platnosc allegro,skoro aby zobaczyc czy klient wplacil musze wcisnac akurat taka nazwe "płatności allegro"

Gość za głupotę się płaci
trzeba było nie wysyłać towaru doputy dokóki kasy nie otrzymałaś...ehhh głupia ty...głupia ty....

Gość mamkaaaaaaaaaaa
teraz juz wiem,ze sie placi.chociaz przykre,ze nikomu nie mozna ufac co sie na tym swiecie porobilo

Gość mamkaaaaaaaaaaa
moze cos da sie jeszcze zrobic