Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Buuuuuuuuuuuuuuu

SMutno mi, bo mój facet sobie wyjeżdża do kolegi a ja się muszę uczyć.....

Polecane posty

Gość Buuuuuuuuuuuuuuu

Jestem głąbem i nie zaliczyłam egzaminu na studiach:( Teraz muszę zrobić coś, żeby uniknąć warunku. I smutno mi, bo tylko siedzę, uczę się i stresuję, z nikim nie gadałam od 3 miesięcy, siedzę cały czas w domu, nic mi się nie chce a mój chłopak sobie wyjeżdża do kolegi, do innego miasta na kilka dni, na jakieś imprezowanie i zwiedzanie:( Wiem, że nie ma po co zostawać, bo ja i tak się uczę, ale i tak mi smutno...:(

Gość terra25
głowa do góry.. facet tak czasem ma,że musi się spotkać z kumplami..

Gość Buuuuuuuuuuuuuuu
wiem o tym. Nic nie mówię mu, tylko mi smutno:( Też bym chciała w końcu gdzieś wyjechać. Ale też im dłużej jestem sama, w domu, tym bardziej się zniechęcam. Boję sie z nim wyjechać, jakkoliwek głupio to brzmi. Boję się zostać z nim zupełnie sama, bo jakoś się denerwuje, że po prostu zobaczy "jaka jestem naprawdę" (chociaż i tak to wie...) i mnie zostawi... Porażka:o

Gość Buuuuuuuuuuuuuuu
Nie zdradzi mnie. Ale i tak mi smutno. Jestem chyba jak pies ogrodnika:p

Gość terra25
a jaka jesteś naprawdę..? nie rozumiem w czym problem..

dobra dobra, daleko od ciebie, kumple alkohol, imprezy będzie chciał się popisać, tak już jest w męskim stadzie... przecież koledzy go nie wydadzą... nigdy się nie dowiesz...

Gość Buuuuuuuuuuuuuuu
Brudna Muszelka-----> 💤 No nie wiem... Ciągle mam takie wrażenie, strasznie mnie to stresuje. A jestem normalna. No on wie, jaka jestem marudna, zrzędliwa, widział mnie nieumytą, nieogoloną, bez makijażu, po wyciskaniu pryszczy:P po prostu nie chodzi o jakieś bzdety typu : ojej, jak się mu pokażę bez tapaty?!😭 tylko mam takie coś, że się boję być z nim sam na sam...:o WIem, to głupie. Znamy się dwa lata a ja i tak się boję. Ale jak jesteśmy razem, to mi przechodzi:) Ale przez to, że się boję i martwię cały czas, że jestem głupia, zachowuję się dziwnie, zaczynam mu strasznie, strasznie marudzić... Wiem, że go to męczy, ale ja nie potrafię inaczej. Myślałam, żeby się rozstać, żeby go nie zamęczyć, żeby on sam mnie nie zostawił, ale nie mogę:( tak cały czas o nim myślę i nie mogę bez niego... Straszne:( I w ogóle nie mogę się skoncentrować... Znowu się nie nauczę nic i nie zaliczę egzaminu😭

Gość Buuuuuuuuuuuuuuu
Nie trzeba mi pomagać, bo się nie da:) Ale po prostu musze to napisać, bo jestem popaprana, nie nadaję się do życia z ludźmi i w ogóle jest mi smutno!!!!!!!!!!!!😭

Gość kolezanka bratanka
No jejku, niby dlaczego ma cały czas siedziec przy tobie i trzymac za rączkę, bo ty musisz zakuwac? Dziewczyno zyj, i pozwól życ innym. Jak tak dalej pójdzie rzeczywiście go zamęczysz. To powinno byc dla ciebie lepiej, on sobie pojedzie, ty w tym czasie powinnas skoncentrowac sie na nauce. Zaliczysz egzaniny i odsreagujesz, w sposob jaki lubisz.

dwa lata? ja jestem z facetem 2,5 roku a wiem że jego koledzy to palanci jak sie z nimi widzi to cala chora jestem... a co dopiero wyjazd........ musi jechac?

Gość Buuuuuuuuuuuuuuu
Nic nie musi, ale chce. Zresztą nie chodzi tylko o to... :( tak mi jakoś smutno:( Mimo tego, że go kocham, jest mnóstwo innych problemów, przeszkód... Kurde, niby mam to, co w życiu najważniejsze, ale przez mój zryty charakter czuję się strasznie samotna czasami:(

Gość Buuuuuuuuuuuuuuu
Ide sobie:(