Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Devils Son

Sens życia wg. Shorty

Polecane posty

:D oj , wodorosty musiała wyplątać , meduzy wytrząsnąc:P

Gość wczorajsi plotkarze
Moze jej rybka wskoczyla gdzie nie trzeba?:D

Gość Optymistka
Ach ludzie - to jest Charlie Hunnam (jakie nazwisko, jakie slodziutkie imię...) Jestem w nim na tyle zakochana na ile moze zdrowy czlowiek zakochac sie w aktorze.... I tak, gral w hooligansach. Jezu... A Borys Szyc jest tak samo ach i och, ale ma żone, to nie bede malzenstwa rozwalać:D

Gość wczorajsi plotkarze
Jeszcze byla Hiltonowna bez majtek, ale ostatnio jej nie wklejaja na pudelka:O Szkoda, fajne zdjecie bylo:D

to ja se żygne...tylko najpierw odejdę 200m. żeby było wiadomo gdzie mnie szukac:P

Gość Optymistka
Ty wiesz, shorty, ze mi sie naprawde niedobrze zrobiło? Ale to raczej z powodu coli a nie tego dziadostwa:D A macie tak czasem ze jak piszecie cos o slawnych osobach to sie zastanawiacie czy wlasnie tego nie czytaja?

ze niby paris teraz nas czyta? :D nie, nie mam takich mysli, nie sadze ze na kafe ktos slawny przesiaduje.

optymistka...jakie wrażenie...piszecie o collinie to czytam i czytam i bardzo mnie się to podoba:)

Gość Optymistka
I co zrobiłaś Shorty? Dobiłaś mnie teraz już i nigdy nie wrócę do poprzedniego stanu... Ile ma wzrotsu, wiesz?

google rocks : rok urodzenia: 1978 wzrost: 178 wykształcenie: Akademia Teatralna, Warszawa znajomość języków: angielski, rosyjski

Gość Optymistka
to mi tyle wystarczy ja mam 173 Akurat 5 cm:D do obcasów:D kurde tylko jak go zarwac , to dzieciatko wszystko mi psuje:O

hmm, ja go lubilam a on mi tu wyskakuje z tekstami ze jestem brzydka i mam za duze wymagania :(

Gość czy wieta że
przegraliśta życie? :classic_cool::O

shorty no daj spokój chyba sie nie przejmujesz:P ja już swoją opinię na Twoj temat wygłosiłem a,ze mamy ten sam kolor włosów to już w ogóle jesteś na topie:P

Gość Optymistka
Bo Borys ma dziecko z ta swoja lafiryndą! Musiałam to powiedzieć:D:D:D O nie, ja zapomniałam o Borucu w stopce!

dzizas optymistka ja już myslałem ,że z naszego związku nici:P no ale uffff:classic_cool:

nigdy sie nie nabijalam z ciebie o czym ty mowisz w ogole :o Yrek kurna ja nie zmuszam kazdego zeby mnie lubil ale akurat wszystkich \"brzydkich\" tu na kafe szanuje i lubie :D

nigdy sie nie nabijalam z ciebie o czym ty mowisz w ogole :o Yrek kurna ja nie zmuszam kazdego zeby mnie lubil ale akurat wszystkich \"brzydkich\" tu na kafe szanuje i lubie :D