Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Devils Son

Sens życia wg. Shorty

Polecane posty

łee tam zapomni. faceci nie sa pamietliwi :classic_cool: chwala im za to. nie doluj sie.

Gość Optymistka
Iruś, przytul mnie jako mężczyzna, co? :(

Gość Yyyrek
przytulam złotko 😘 nie bój żaby:)

Gość Yyyrek
jesli dobrze zrozumiałem to chyba nie ma się czemu dziwić,że do was nie podszedł.....pewnie był rozrywany na afterparty:P

Gość Yyyrek
optymistka:) mówić coś bo sie boję ,że Ciebie przytulaniem udusiłem😭

Gość Optymistka
No to co ty zrobiłaś? Iruś, dzięki. Nie było afterparty:( Oceń to okiem faceta, zrobiłam z siebie i jej kretynkę?

Gość Yyyrek
gadać najwyżej udusze gada:P

Gość Optymistka
O co chodzi z Twoim ostatniom postem, Irek?

Gość Yyyrek
nosz w mordę optymistko moja droga przecież nie to takjakbyś odpowiadała za drugiego dorosłego człowieka, co zmusisz go batem ,żeby przyszedł czy co??? to nie dziecko....po prostu nie poszło po Twojej mysli ale nie możesz odpowiadac za kogoś, za czyjeś mysli czy jakie wrażenie wywarłas w danej chwili...co on sobie pomyślał itd...no znacie go to chciałyście zagadać, nie miałaś napisanego na czole moja kolezanka cośtam cośtam.Może nie podszedł z innych przyczyn , no chyba ,że jawnie was olał a mieliście ze soba kontak wzrokowy...to już jego "broszka"

Gość Yyyrek
to do shorty było:P

nic nie zrobilam i to mnie boli 😭 tamten ciul z ameryki mnie zdradzil, skonczylam z nim, przeszlam swoje i mam kogos dla kogo wiele znacze i kuźwa...nie chce mi sie kiwnac na niego palcem :D glupia jestem :o

Gość Yyyrek
shorty to daj sobie czasu i jemu o tym powiedz po co na siłę??? albo żeby chłop robił za pocieszankę z braku laku??

Gość Optymistka
dzięki. wy faceci to faktycznie jesteście prości. Napisał mi smsem, że brat go zmusza żeby sprzątali w garażu po tej całej bibie - brat też gra. No niby wytłumaczenie jest, ale... Skoro jest facetem to pewnie już śpi i w ogóle się nie przejął tym jak wyszłyśmy i że nie przyszedł:(

Gość Salomon
trochę przesadzasz, Optymistko ;)

ale tu nie chodzi o czas tylko o to ze wybrzydzam :o a koles jest w porzadku i bylabym z nim szczesliwa :D czy to nie brzmi jak temat z uczuciowego?

Gość Yyyrek
shorty:D gdzie tam...jakie uczuciowe tu chodzi ogólnie o takie sprawy więc jest na ogólnym:P eee to jak dasz se czas to może zatęsknisz i coś zrozumiesz, wybrzydzasz???? hmmmmm to tak jak ja:classic_cool: tylko nie wiem jeszcze czy mam do tego całego wybrzydzania prawo..

Gość Optymistka
Dzięki, Salomon, takie słowa były mi potrzebne. Shorty, ja nie w temacie, jaki facet z ameryki?

eee, no mialam faceta amerykanina pare miesiecy, niedawno sie okazalo ze to ciul jakich malo :D no i zobaczylam ze wystarczy jedno kiwniecie palcem i ten co teraz na mnie leci jest moj, ale ja nie wiem czy go chce 😭 Yrek kazdy ma prawo wybrzydzac :P

Gość Optymistka
Ja się nie będę wypowiadać, bo jestem żałosna. Nie miałam faceta od 8 marca i teraz lecę na wszystko co się rusza:O :D Ale jak chcesz to powiem Ci, że ja bym go olała. I znalazła sobie takiego, który będzie dla Ciebie wartościowy. Bo jaką wartość na facet, w ogóle człowiek, który leci na każde zawołanie?

Gość Yyyrek
no nie wiem shorty:P zalezy co kto ma do zaoferowania:) trochę to smutne ,że masz świadomosć ,ża tamten juz,że tak powiem jest na łańcuchu:P może jakby ciebie poolewal też by było inaczej...no ale nie znam szzegółów a do wypytujących o wszystko nie należe

ale on nie leci na kazde zawolanie tylko mu zalezy na mnie bardzo, o to chodzi. i wystarczy ze zdecyduje ze chce z nim byc :o jst wartosciowy nawet bardzo ale kurde chyba jako kumpel

wiem, powinien mnie poolewac i bym pewnie zrozumiala ze to ten jedyny :P

Gość Yyyrek
optymistka ja nie miałem kobiety od czerwca 1983 roku hehehehehehehehehe to co chcesz smucic dalej czy pośmiejemy się ze mnie:D

Gość Optymistka
No już nie pierdziel od rzeczy. Jesteś prawiczkieeem? :>

Gość Yyyrek
a co to zbrodnia:) chomiki się nie liczą więc jestem,:classic_cool:

stanczyk czy mam sie czuc wyrozniona? :D ale wstaw sobie foto bo to niciekawie wyglada :D

Gość Optymistka
Irek, bez zoofilii. Nie wierzę Ci. To jest niemożliwe - 23 lata i nie spać z nikim.

Gość Yyyrek
pitolisz :p