Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Devils Son

Sens życia wg. Shorty

Polecane posty

a jakie kolezanki maja nicki? pewnie znamy ;) stanczyk ty chyba sie prosisz zeby cie nie lubic. wez otworz sie na swiat troche.

juhyeter......hehehehehe...mam nadzieje ,że nie podoba nam się ta sama dziołcha....heheheheheheheeh

Izunia moich tamtych nickow raczej nie znasz, bo ja Cię wtedy nie widziałem nigdzie na forum, chyba jesteś tu od niedawna....? Przynajmniej jako \'shorty\' ;)

yyrek? a która Ci się podoba?? ;) jak ta sama, to mamy problem ;) nie wiem, czy koleżanki mi wybaczyłyby,gdybym podał ich nicki, teraz ich nie ma obok mnie, więc nie mogę bez ich wiedzy tego zrobić, ale są tu chyba dość znane. jedna z nich się śmieje, że wzbudza tu czasem sprzeczne uczucia :D ale w realu to przemiłe osóbki, tutaj czasem złośliwe z tego co czytam :)

bywalam tu biernie :D ale z nickami raczej jestem oswojona, wiec przyznaj sie :P

Gość nie twoja sprawa kurduplu

ja też przeważnie jestem passive:P ja nawet twarzy nie golę bo mi nic nie rośnie prawie, taka ma uroda😭, dupa niemowlaka to przy mnie tarka do sera:P

juhyeter->jakbyś sie ujawnił z tymi ciągotami to byśmy wiedzieli na czym stoimy:P tak sie tylko wygłupiam:classic_cool: bo mnie ciekawość wręcz zjada hehehehheh

owszem mam, nie pasuje ci cos? :o co to ma wspolnego z bycie pustym w ogole :o

te pomarańczki taaakie odważne ;) Yyyrek no wiesz, ujawnić się mogę, ale co to da?? w sumie ja muszę sam to kiedyś załatwić i ją \"złapać\" na forum, a skoro tam Ci się podoba jakaś, no wiesz, tutaj jest tyyyle dziewczyn, że nikła szansa, że nam się ta sama podoba, więc nie czuję się zagrożony ;) poza tym nie kojarzę Twojego nicka jakoby byłby związany z nią (tzn nigdy nie widziałem, żebyście ze sobą rozmawiali, więc chyba nie o tą samą chodzi:)) ale może któraś z moich realnych koleżanek?? hehehe, świat jest mały, chyba bym padł ze śmiechu ;)

:) wiem pomarańczko. jeszcze nie jestem przywyczajony, że tutaj trzeba ostrzej. moja koleżanka mówi, że na kafe trzeba pazurki pokazać, bo inaczej stratują ;) teraz to czuję :D

pokazalam fotke poraz ktorys - rezultaty wlasnie podziwiamy :classic_cool: mozesz juz wyjsc?

pustaki, hmm, pewnie i pustak ze mnie, ale to coś zmienia?? że mi to wykrzyczysz?? dla mnie nie ma znaczenia, swoją wartość znam, a pomarańczowy wpis nie sprawi, że się przez to załamię :P

nie mam magYstratu i nie bede go miala przez najblizsze 3 lata, masz z tym jakis problem? :classic_cool:

Gość shorty nie denerwuj sie
nie dawaj sie podpuszczac

:) no pewnie wpływ na moje rozpisanie(takie niemęskie) to to, że w realu spokojny, kulturalny facet ze mnie, ale przez to na brak powodzenia nie cierpię :P