Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Devils Son

Sens życia wg. Shorty

Polecane posty

Gość Yyyrek 2
nie peniaj, pasuje do ciebie :classic_cool:

Gość wczorajsi plotkarze
Jak to nie mozesz Yyyrek?

no nie wiem...się do mnie zassała:P w preferencjach ble ble ble chcę zmienić i wyskakuje: Nastapil blad w czasie wykonywania zadania. Nie określono identyfikatora użytkownika. a wczoraj tak łatwo się wślizgnęła😭

Gość wczorajsi plotkarze
Proszę bardzo. Zgłoszę się w najmniej odpowiednim czasie pod zapłatę:P :classic_cool:

Gość Optymistka
No, także ja wróciłam właśnie i mówię dzień dobry 🖐️ Będę dzisiaj grubo po 17. O ile wstanę :P PS. O ludzie, o tempora, o mores i o \"cośtam-cośtam\"!!! jakiś 17letni dzieciak na mnie leci. Wszystko się zgadza - oprócz dojrzałości. Kasa jest, buźka jak z Glamour, chęci szczere, ale dziecko jednak mimo wszystko jest... Ech, ja to mam pecha...

Gość stokrotka21
zyjemy po to,aby sie uczyc,nabyc doswiadczen przez co rozwijamy swoja dusze..tak mi sie wydaje

kurna jestem nieprzytomna, nie moglam spac w nocy a dzis trza bylo na trening wstac o 8 :o umieram... Opty widze ze zaszalalas, do 6 rano :D jak bylo?

czesc brzydalu (sorry, przyzwyczailam sie do twojego poprzedniego nicka) ;) jak tam dzien mija?

narazie calkiem niezle, mimo niewyspania :D moze sie na Samotnosc w sieci dzis wybiore, ksiazka mi sie podobala, ciekawe jak film.

ale będzie wieś :o bo nick mam chujowy.... i zaraz znowu będzie, że się podlizuję.. komuś :o