Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Devils Son

Sens życia wg. Shorty

Polecane posty

nie przegadasz, tylko że Twój poziom to graniczy zeru, taki odważny a na czarno każdemu słodzisz. :D bez komentarza :P

uwazasz moze prostaczku ze Twoje posty sa nadzwyczaj inteligentne i gornolotne? no rzeczywiscie, wyzywanie od naiwnej krowy jest na wysokim poziomie, gratuluje.

shorty?? chyba żartujesz, wpadłem na jej topik, bo nudzi mi się, i chciałem trochę pogadać nie wyrywam panienek na kafe, w przeciwieństwie do Ciebie preferuję real :P

dziecko, aż załuję, że w soboty już nie rzeba chodzić do szkoły, przynajmniej miałbyś ciekawe zajęcie

jak czujnie sledzisz moje poczynania na kafeterii no prosze :D ksiazke napisz.

Gość do shorty i juhyeter
Nie rozmawiajcie z tym pryszczatym prawiczkiem z gimnazjum. To nie ma sensu.

pierwsze slysze ze na forum trzeba pisac dlugie posty i koniecznie z sensem, no coz, musicie mnie nauczyc, bo przeciez taka tepa jestem...na gg jak rozmawiasz to tez eseje piszesz?

Gość to fakt niezla z niej
prymitywka,ciekawe co ona w zyciu robi oprocz nieudolnej nauki niemieckiego,chyba powinna wiecej czasu na nauke poswiecic a nie sie tu osmieszac.

nastepna kaze sie uczyc w wakacje :o ide do kina - zegnam wszystkich nadludzi 🖐️

Gość mnie śmieszy jedno
że wszystkie czarne podlizuja sie, pisza jaka to piekna z niej dziewczyna a tak naprawde nie ma nic w sobie, przecietna, nawet bardzo

Gość ty nawet w roku szkolnym sie
nie uczysz tylko wisisz tu i probujesz zaistniec w wirtualnym swiecie bo innego nie masz:( wspolczuje...

Gość a kto ma jej fotke
bo ciekawa jestem co to za pasztetnik

roku akademickim to raz, dwa - sledztwo prowadzisz? zajmij sie soba i swoim zyciem bo cos za bardzo sie w moje zaglebiasz.

Gość przepraszam
jestem nieudolnym pryszczatym gimnazjalista który nie może znieść brutalnej rzeczywistości atakuje ludzi na necie :( Wydaje mi sie ze jestem macho ale naprawde przegrałem zycie 😭 ide odrobić lekcje z religii :o

Gość w twoje zyciu ktorego nie
masz bo zyjesz do wlaczenia kompa do wylaczenai czyli 24 na dobe:) dajcie jej fote skoro taka fajna,sie oceni! a tak w ogole to ona pisze pod kilkoma czarnymi ale to szczegol!

Gość mnie śmieszy jedno
a jakie inne czarne???ma?

Gość a pod jakimi pisze
????

co to za down :D pisze pod dwoma czarnymi mały agencie - szi ze laki (pare postow) i pod shorty, fantasta z ciebie. teraz juz ide 🖐️

Gość Optymistka
O Boże, zaniedbuję Was. Ale to dlatego, że impreza była bardzo udana i dlatego musiałam się wyspać i dopiero teraz mam trochę czasu. Trochę, bo o dziewiątej przychodzi przyjaciólka i oglądamy filmy :) Także daję znać, że żyję i mam się dobrze.

jestem back ku uciesze jednych i zmartwieniu drugich ;) bylam na Samotnosci w sieci, piekny bylby film gdyby rezyser mial wyczucie kiedy skonczyc dana scene, bo dluzylo sie w cholere. ogolne wrazenie - pol na pol, tresc odbiega troche od tresci ksiazki i malo jest istotnych szczegolow ktore w ksiazce przyciagaly. to tyle :D

🖐️ Opty ciesze sie ze zyjesz i masz sie dobrze ... juz zaczynałem sie martwić :P Shorty Twoja recenzja filmu pomogła podjac mi decyzje ze go nie obejrze :P :classic_cool: