Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naturella

iCE-co sądzicie o tym zapachu Oriflame?

Polecane posty

ładny i świeży, ale ja osobiście wolę Fire - bardziej do mnie pasuje ;) do najtrwalszych nie należą, ale za tę cenę...

Gość marmolada7
a ja lubię AICE i FAIRE AICE-------> dla mnie to zapach na dzień,albo na ciepłe dni...jest świeży,orzeźwia,budzii... FIRE--------> zapach na wieczór,nieco ceiplejszy,kuszący,intrygujący... Polecam oba :) Są może teraz w katalogu w jakiejś promocji???

Gość weela
mi sie bardzo podoba Ice, jest przyjemny i świerzy:)

Gość party girl
mi sie podoba aromatherapy - takie zielone...jest odswiezajace..i fajnie pachnie...:)

niestety, w tym katalogu jest w promocji tylko na nowa woda Air. Fire było w poprzednim katalogu w promocji.

Gość a czy Ice ma w sobie nuty
zapachwy grejfruta czy raczej innych owoców?Pytam sie bo lubię świeze owocowe zapachy ale zapachu grejfruta nie znoszę:-oMam zamiar kupic Ice w ciemno i chcialabym sie upewnic czy on nie ma grejfrutowych nut zapachowych...

nie ma tu nic o grejpfrucie: \"Woda toaletowa Ice Nowoczesna i pełna świeżości, zniewala chłodnym urokiem. Śmiałe połączenie rześkich nut ozonowych z delikatnym aromatem frezji i soczystym melonem sprawia, że zapach ma niepowtarzalny, intrygujący charakter.\" ja to nawet soku grejpfrutowego nie mogę wypić, jeśli nie zatkam nosa :D

Gość a czy Ice ma w sobie nuty
justa---> dzięki za odpowiedź:-)Chyba sobie kupię ten Ice bo lubię takie rześkie zapachy a z opisu wynika,ze Ice wlasnie taki jest:-) Dobrze,ze nie ma w nim grejfruta bo nie cierpie jego zapachu ani smaku:-oWszystkie owocowe zapachy uwielbiam ale od grefruta mnie odrzuca:-o Jeszcze raz dzięki za odp.i pozdrawiam:-)

Kolejną propozycją z linii zapachowej Oriflame inspirowanej żywiołami jest woda toaletowa Air Oriflame. Woda toaletowa Air jest świeża, przejrzysta jak powietrze, charakteryzują ją kwiatowo-owocowe nuty: - głowy – nuty rześkie i tropikalne połączone z lekkim akordem cytryny, egzotyczną czarną porzeczką oraz kwiatem zroszonego bluszczu - serca – bukiet świeżych kwiatów połączony z delikatną różą damasceńską oraz lekko cierpkim, ciepłym akordem kwiatu drzewa Osmanthus - głębi – ciężkie, słodkie nuty drewna sandałowego, ambru i wanilii przeplecione egzotycznym akordem polinezyjskiego kwiatu tiare. Kobieta Air jest młoda, aktywna, pragnie nadążać za trendami, przywiązuje duża wagę do swojego wyglądu, chce czuć się pewnie i kobieco. Cena wody toaletowej Air Oriflame 30 ml, 34 zł.